Vlogi: kukkia ja kuulumisia

Rusakot! On hauskaa seurata niiden elämää pihapiirissä. Meillä oli aikanaan kaksi lemmikkikania mutta lopulta niiden sisä- ja häkkielämää kävi lähinnä sääliksi. Tällainen ”luomulemmikkien” pito on paljon eettisempää ja luonnonmukaisempaa. Mielestäni tänne lähiöön tulee mahtua muitakin eläimiä kuin vain me ihmiset.

Kunpa vain pääsisimme yksimielisyyteen siitä, mitä on ok nakerrella ja mitä ei! Voikukat – olkaa hyvä. Pensasmustikat – ei kiitos. Tulppaanit oli ihme ja kumma jätetty tänä keväänä rauhaan ja viime viikkoina olen nauttinut niiden hitaasta puhkeamisesta kukkaan. Ne ovat jopa ihanampia kuin olen uskaltanut kuvitella.

Lisää puutarhajuttuja ja muita kuulumisia tänään vlogin muodossa:

Corten-teräksisistä istutusaltaista voit lukea tarkemmin tässä postauksessa.

Toivottavasti piditte videosta, kommentteja voi jättää Youtuben puolelle tai tähän alle. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 kommentti(a)