When in doubt, put a star on it

IMG_2272

Tänään oli taas sellainen päivä, että eniten ärsytti kaikki, eikä marraskuinen mitäänsanomaton ankeus auttanut asiaa. Siispä tuntui hyvältä kantaa kurpitsat kompostiin ja ripustaa ikkunaan tähtiä. Jemmassa on myös pullo sesongin Blossaa, jonka etiketissä lukee lupaavasti Earl Grey. Tänään voisi olla juuri sopiva ilta tarjota itselleen vuoden ensimmäiset glögit.

IMG_2274-2

IMG_2277

Kuvia ottaessani Ulpu-jänis hyppi seurakseni. Kerroin alkukesästä Instagramissa lemmikkimme kasvaimesta. Silloin emme tienneet, paljonko Ulpulla olisi aikaa – oletin, ettei kovin kauaa, ehkä kesän yli. No, väliaikatietona kaikille osanottonsa jättäneille, että jänö tuntuu olevan elämänsä kunnossa: syö, loikkii ja on jopa tavallista seurallisempi. Kasvain tuntuu edelleen pattina nisän alla mutta se ei ole minusta enää kasvanut. Ehkä se onkin hyvänlaatuinen? Eläinlääkärissä sanottiin, ettei pupujen kasvaimista kannata ottaa neulanäytteitä, koska tulos ei yleensä ole luotettava. Ulpuhan on jo kypsään ikään ehtinyt kanirouva, seitsenvuotias, ja on tähänastisen elämänsä ollut satumaisen terve. Siitä lienee kiittäminen epämääräistä sukupuuta, johon epäilen jossain vaiheessa sekoittuneen metsäjäniksen verta.

Hui, ilta pimenee jo!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 11.10.15

  Ihania nuo mustat tähdet! Ja niin söpö pupunen! Onneksi hän voi hyvin. 🙂

  • 11.11.15
   lisbet said:

   Onneksi! Tosin viimeisimmän karvanlähtökauden aikana saatoin hetken ajatella muutakin 🙂

 2. 11.17.15
  Sarkku said:

  Mistä on tuo ihana musta tähti?

  • 11.17.15
   lisbet said:

   Tähdet ovat House Doctorilta, mm. Room21 myy.