Blogiaiheiden ytimessä: päivän asuja ja leikkokukkia

Olen taas innostunut bloggailusta. Vaikka aina välillä blogi on retuperällä, tänne palatessani muistan, miksi olen pitänyt kiinni tästä harrastuksesta jo 12 vuoden ajan. Instagramiakin olen viime aikoina yrittänyt käyttää, mutta se ei vain millään, millään voi korvata omaa blogia. Pitemmän päälle myös huomaan, kuinka Instan selaaminen ei tee minulle hyvää, vaikka kuinka olisin yrittänyt harkiten kuratoida sitä sisältöä, jota seuraan.

Sitä paitsi rakastan blogipohjan kanssa näpräilyä ja mietin koko ajan, miten voisin kehittää sivuni asettelua ja tuoda paremmin esiin erilaisia sisältöjä, joilla on taipumusta kadota arkistojen uumeniin. Viimeisimpänä olen alkanut koota päivän asuja omaan luokkaansa minipostauksiksi. Toivon, että tuolta pystyisi pitemmän päälle hahmottamaan, miten yhdistelen vaatekaappini sisältöä erilaisksi asukokonaisuuksiksi. Samalla tulee itsekin pohdittua, miten voisi monipuolisemmin käyttää niitä pukineita, jotka jo omistaa.

Viikonloppukukat ovat löytö automarketista. Meneillään on ihanimpien lajikkeiden leikkokukkasesonki, ja tässäkin kimpussa on hyasintteja, jaloleinikkejä, tavallisia ja kerrattuja tulppaaneja sekä jotain hentoja oksia, joiden päässä olevat norkot avautuvat huoneenlämmössä (mitähän ne ovat?). Lisäsin maljakkoon vielä pajunkissoja ja keväinen asetelma oli valmis.

Rakastan leikkokukkia, mutta yleensä omalle budjetille sopivat kimput löytyvät markettipuolelta. Silloin kun investoi kukkakupan sidontaan, olisi mukavaa, että voisi olla varma mieleisestä lopputuloksesta. Valitettavasti tästä omasta elinpiiristä en ole löytänyt sellaista paikkaa, jonka kanssa maut kävisivät yksiin. Sitten kun haluan oikeasti panostaa, tilaan kimpun joko Ihana Kukkasesta tai Home in Gardenista, jotka ovat molemmat Kauniaisissa.

Mutta tiedättekö, nyt täytyy ryhtyä siivous- ja pakkaushommiin, nimittäin ensi viikoksi lähdemme hiihtolomalle!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 kommentti(a)

 1. 3.16.24
  Tarja said:

  Kiva kun olet taas täällä, aina niin tyylikkäitä sivuja. Päivän asuja on kiva aihe.

 2. 3.17.24
  Suvi said:

  Mikään ei niin sanotusti korvaa blogeja / oman blogin kirjoittamista – Instagramissa en itse kovin usein edes julkaise kuvia vaikka niitä kamerassa olisikin, mieluummin pyörin blogien maailmassa.

  • 3.19.24
   lisbet said:

   Instassa on varmasti kanavana puolensa, mutta blogin korvaaja se ei tosiaan ole. Monesti kun selaan jotain Instan storya, johon on kirjoitettu pitkät pätkät (kamalan pientä) tekstiä, mietin miten tämäkin olisi toiminut hyvin blogipostauksena. Vieläkö muuten kirjoitat blogia jossain?