Don’t you just love airports?

Silloinkin, kun lento on myöhässä.

Etenkin silloin, kun lento on myöhässä.

Tässä suorituskeskeisessä maailmassa lennon myöhästyminen (kuvan lentoyhtiö ei liity tapaukseen) on yhtäkkiä lupa istua alas, juoda kuppi teetä ja syödä viikko sitten pahvirasiaan pakattu leipä. Saa kerrankin katsella rauhassa ympärilleen tai lukea naistenlehteä. Ja melkein on lupa tehdä heräteostoksia.

Pahoittelut hiljaisuudesta täällä blogin puolella. Kiirettähän on pitänyt. Yritän kuitenkin koko ajan tietoisesti hiljentää tahtia. Konkreettinen esimerkki: viime viikolla kieltäydyin eräästä työtilaisuudesta. Haluan tehdä hyvin ne asiat, jotka teen – en haalia enää mitään lisää.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 2.7.12
  Mayo said:

  Ihana odottelun tunnelman olet saanut tallennettua noihin kuviin! Ja välillä se tosiaan on ihan kiva joutua ”pakon edestä” tekemään jotain niinkin yksinkertaista kuin vaan olla ja odotella 😉

  http://www.mayopic.blogspot.com

  • 2.8.12
   lisbet said:

   Niin on! Hassua että siihen tarvitaan tuollainen ”pakko”:)

 2. 2.7.12
  Marjukka said:

  Voi, minä taas inhoan lentokenttiä ja lentämistä, niin pitkäveteistä… Ehkäpä seuraavalla kerralla pitäisi ottaa vähän Sinusta mallia ja kuluttaa aikaansa positiivisemmissa ajatuksissa! : )

  • 2.8.12
   lisbet said:

   En minäkään itse lentämisestä pidä – ahdasta ja epämukavaa mikäli ei satu olemaan matkalippua ykkösluokkaan:) Pienen lapsen äitinä ovat vain harvassa nuo hetket, jolloin saa luvan kanssa olla tekemättä mitään.

 3. 2.8.12
  By J said:

  Täällä on yksi joka pitää lentokentistä jollain hassulla tavalla. Lähdön tunnelmaa, paljon ihmisiä menossa kuka ties minne, jotenkin siihen yhdistyy aina lomafiilis. Lentokentillä on sitä jotain 🙂

 4. 2.15.12

  Rakastan lentokenttiä! Ihana tunnelma, jotenkin odottava ja samalla niin rento ja vapautunut! Matka edessä (toivottavasti) ja kiva katsella ihmisiä ja etenkin niitä nousukiitoon lähteviä lentokoneita. Ah, jokin niissä vain kiehtoo <3