Heinäkuu pyrkii sisälle

Woodnotes Avenue-matto olohuoneessa

Huh huh, mitä vauhtia päivät menevät. Vastahan voikukat kukkivat ja nyt tuleentuvat jo ohdakkeet ja horsmat. Kodin takapihalta alkaa niittyalue ja tässä on aitiopaikalta päässyt seuraamaan, miten luonto vetää pikakelauksena läpi koko kukkaloistonsa lyhyen kesän aikana. Kiva puoli on myös se, että leikkokukkia on aina käden ulottuvilla!

Meille kuuluu hyvää. Talo on käytännössä kokonaan maalattu ja siitä tuli oikein kivan näköinen. Ex tempore tehtyjen pihatöiden ansiosta meillä on nyt nurmikko itämässä suunnilleen kaikissa niissä paikoissa, johon sitä on tarkoitus kylvää. Seuraavaksi pitäisikin katsoa, mihin asti autotallia ehditään ennen ensimmäisiä räntäsateita. Vauva edelleen lähinnä syö ja nukkuu, mikä suoraan sanoen on ollut avaintekijä siinä, että näinkin paljon on ehditty ja jaksettu tehdä.

Amforan keramiikkaa olohuoneen pöydällä

Colmio Grashopper-keinutuoli ja Fine Little Day tyyny

Vaikka nurmi saatiinkiin kylvettyä, riittää pihalla töitä vielä tuleviksi vuosiksi: pitäisi askarrella kiveystä, pengerrystä, kivikkopuutarhaa ja muitakin istutuksia. Hahmottelin paperille pihasuunnitelmaa, siitä lisää huomenna.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

12 keskustelu

 1. 7.18.13
  Hanni said:

  Upea tunnelma! Poimin itsekin luonnonkukkia usein maljakkoon. Mukavaa viikon jatkoa!Hanni/Polkadot

  • 7.19.13
   lisbet e. said:

   Kiitos samoin! Luonnonkukat ovat ihania, ainoa ikävämpi juttu on yllätysvieraat, joita näidenkin mukana tipahti pöydälle… yähk!

 2. 7.18.13
  Melina said:

  Oioi, onko Suomessakin jo noin tuleentunutta? Mutta kivalta näyttää maljakossa!

  • 7.19.13
   lisbet e. said:

   Kesä tuli aikaisin tänä vuonna ja kesäkuu oli tosi lämmin, joten se lienee vähän vaikuttanut. Mutta kyllä, aika loppukesäisiä näkymiä ainakin täällä etelässä, vaikka on vasta heinäkuu!

 3. 7.19.13
  Reetta said:

  Oi, niin kauniita nuo päivänkakkarat!! 🙂

 4. 7.20.13
  Anonymous said:

  Mistä tuo kivannäköinen sohvapöytä on?:)

  • 7.21.13
   lisbet e. said:

   Se on mun pieni tuunausprojekti vanhasta 60-luvun pöydistä – pöytiä on itse asiassa kaksi. Lisää aiheesta on esim tässä postauksessa: Pöytä paloina… ja kokonaisena. Tarkoitus on vielä tehdä tarkempi postaus, kunhan saan molemmat pöydät valmiiksi!

 5. 7.22.13

  voi miten kaunista!
  oletko muuten postannut tuosta matosta? onkohan se menny multa ohi… onko kyseessä Avenue-matto? aivan täydellisen kaunis matto, josta itse olen lähinnä hinnan vuoksi vain haaveillut… mutta näiden kuvien ansiosta otin nyt kyllä haaveilusta harppauksen eteenpäin :D. se oikea ja täydellinen matto olohuoneeseen -projektini on ollut (ja jatkuu siis edelleen…) valtavan pitkä, miten vaikeaa onkaan löytää sopiva matto!

  • 7.24.13
   lisbet e. said:

   Avenue juurikin: tästä postauksesta löytyy tarkemmin. Mullakin tämä oli pitkään haavelistalla ja hankin sen viimein keväällä Hullujen päivien tarjouksesta. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen ja voisin hankkia lisääkin Woodnotesin mattoja!