Heinäkuu pyrkii sisälle

Woodnotes Avenue-matto olohuoneessa

Huh huh, mitä vauhtia päivät menevät. Vastahan voikukat kukkivat ja nyt tuleentuvat jo ohdakkeet ja horsmat. Kodin takapihalta alkaa niittyalue ja tässä on aitiopaikalta päässyt seuraamaan, miten luonto vetää pikakelauksena läpi koko kukkaloistonsa lyhyen kesän aikana. Kiva puoli on myös se, että leikkokukkia on aina käden ulottuvilla!

Meille kuuluu hyvää. Talo on käytännössä kokonaan maalattu ja siitä tuli oikein kivan näköinen. Ex tempore tehtyjen pihatöiden ansiosta meillä on nyt nurmikko itämässä suunnilleen kaikissa niissä paikoissa, johon sitä on tarkoitus kylvää. Seuraavaksi pitäisikin katsoa, mihin asti autotallia ehditään ennen ensimmäisiä räntäsateita. Vauva edelleen lähinnä syö ja nukkuu, mikä suoraan sanoen on ollut avaintekijä siinä, että näinkin paljon on ehditty ja jaksettu tehdä.

Amforan keramiikkaa olohuoneen pöydällä

Colmio Grashopper-keinutuoli ja Fine Little Day tyyny

Vaikka nurmi saatiinkiin kylvettyä, riittää pihalla töitä vielä tuleviksi vuosiksi: pitäisi askarrella kiveystä, pengerrystä, kivikkopuutarhaa ja muitakin istutuksia. Hahmottelin paperille pihasuunnitelmaa, siitä lisää huomenna.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 18.7.2013
  Hanni said:

  Upea tunnelma! Poimin itsekin luonnonkukkia usein maljakkoon. Mukavaa viikon jatkoa!Hanni/Polkadot

  • 19.7.2013
   lisbet e. said:

   Kiitos samoin! Luonnonkukat ovat ihania, ainoa ikävämpi juttu on yllätysvieraat, joita näidenkin mukana tipahti pöydälle… yähk!

 2. 18.7.2013
  Melina said:

  Oioi, onko Suomessakin jo noin tuleentunutta? Mutta kivalta näyttää maljakossa!

  • 19.7.2013
   lisbet e. said:

   Kesä tuli aikaisin tänä vuonna ja kesäkuu oli tosi lämmin, joten se lienee vähän vaikuttanut. Mutta kyllä, aika loppukesäisiä näkymiä ainakin täällä etelässä, vaikka on vasta heinäkuu!

 3. 19.7.2013
  Reetta said:

  Oi, niin kauniita nuo päivänkakkarat!! 🙂

 4. 20.7.2013
  Anonymous said:

  Mistä tuo kivannäköinen sohvapöytä on?:)

  • 21.7.2013
   lisbet e. said:

   Se on mun pieni tuunausprojekti vanhasta 60-luvun pöydistä – pöytiä on itse asiassa kaksi. Lisää aiheesta on esim tässä postauksessa: Pöytä paloina… ja kokonaisena. Tarkoitus on vielä tehdä tarkempi postaus, kunhan saan molemmat pöydät valmiiksi!

 5. 22.7.2013

  voi miten kaunista!
  oletko muuten postannut tuosta matosta? onkohan se menny multa ohi… onko kyseessä Avenue-matto? aivan täydellisen kaunis matto, josta itse olen lähinnä hinnan vuoksi vain haaveillut… mutta näiden kuvien ansiosta otin nyt kyllä haaveilusta harppauksen eteenpäin :D. se oikea ja täydellinen matto olohuoneeseen -projektini on ollut (ja jatkuu siis edelleen…) valtavan pitkä, miten vaikeaa onkaan löytää sopiva matto!

  • 24.7.2013
   lisbet e. said:

   Avenue juurikin: tästä postauksesta löytyy tarkemmin. Mullakin tämä oli pitkään haavelistalla ja hankin sen viimein keväällä Hullujen päivien tarjouksesta. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen ja voisin hankkia lisääkin Woodnotesin mattoja!