Hiukan laukkupohdintoja

Päivän minä, lähdössä hakemaan lasta päiväkodista ja ostamaan perjantaipizzan täytteitä.

Ja niin palattiin taas pitkähihaisten ja -lahkeisten vaatteiden sesonkiin. Olihan se alkukesän lämpö ihmeellistä, syötiin ateriat ulkona ja vaatekaapista sai laittaa päälle mitä huvitti. Mutta nurmikkokin kulottui, alkukesän kukat kukkivat ja lakastuivat pikavauhtia ja kuumuus oli välillä tukalaa. En siis valita tästä viileydestä, vaihtelu virkistää.

Vein juuri toisen pojista partioretkelle ja toinen lähti kavereidensa kanssa pyöräillen kartingkeskukseen. Mitä tekisinkään kaikella tällä odottamattomalla vapaudella, jos taaperoa ei olisi? Huh, onneksi ei tarvitse miettiä! Päivän asuna on Stockmannin Noom-merkin raitaneule, Pelle P:n puuvilla-pellavahousut (saatu), Adidaksen tennarit ja Tory Burchin pikkulaukku. Mies sanoi eräänä päivänä, että tämä laukku alkaa olla hieman surullisen näköinen ja sanoi, että voisin ostaa jonkin uuden. Rohkenen olla eri mieltä, minusta laukku on iästään ja runsaasta käytöstä huolimatta edelleen varsin sievä ja hyväkuntoinenkin. Tietysti nahka pehmenee ja laukku saattaa menettää ryhdikkyyttään ajan myötä. Blogin arkisto paljastaa, että hankin laukun kesällä kahdeksan vuotta sitten.

Toisaalta harvemmin puolisot kehoittelevat menemään laukkuostoksille, joten pitäisikö tästä ottaa koppi? Enemmän kaipailisin kuitenkin korvaajaa toiselle Tory Burchin laukulleni, sille joka todella on surullisen näköinen. Half Moon Bag, jonka ostin työ- ja koululaukuksi kuusi vuotta sitten, on ollut kovalla kulutuksella, ja luulen voivani hyvillä mielin päästää sen eläkkeelle.

Mahdollisesti seuraava laukkuhankintani on ranskalaiselta Polènelta, jonka laukut ovat kasvattaneet suosiotaan nopeasti. Kun aikoinaan hankin Tory Burchin Half Moonin, listasin kaksitoista kriteeriä, jota käyttölaukultani toivon. Polène täyttää näistä monta, kuten eleettömän, logottoman ulkoasun ja suhteellisen kohtuullisen hintalapun (mikä tarkoittaa, etten ole valmis maksamaan laukusta nelinumeroisia summia). Polènenkin hinnat näyttävät kyllä olevan nousussa maineen kiirittyä. Mallistossa ei myöskään ole kovin montaa isoa laukkua, ja ehkä ainoa nahkalaukku, johon mahtuu kannettava tietokone, on Cyme.

Onko joku teistä katsellut Polénen laukkuja ja onko teillä suosikkeja?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

 1. 6.13.24
  Karoliina said:

  Pitkästä aikaa; mua odotti täällä ihanan monta lukematonta postausta! Insta on nykyään mun ainoa somekanava jota käytän työn ulkopuolella päivittäin, ja sielläkin oikeastaan olen vain stooreissa aktiivinen. Sun ajatus omasta keskustelufoorumista kuulostaa tosi kivalta, usein kaipailee keskustelua samanhenkisten kanssa.
  Polenen Cymelle suositus. Koska näitä ei pääse sovittamaan, katsoin muutaman videoarvostelun ennakkoon, tämä oli minusta kattava: https://youtu.be/0HLV1LD2bao?si=WmJ8Y5DqddUGvPbR
  Tykkään laukusta paljon. Erityisenä plussapuolena nostaisin litteänä pysymisen, mikä helpottaa ollalla kantamista paljon.

  • 6.14.24
   lisbet said:

   Kiva kun tulit lukemaan! En ole tosiaan instaan nostanut postauksia viime aikoin, kun olen taas pitänyt taukoa sovelluksesta. Ai että mä kaipaan vanhan ajan keskustelufoorumeita, mutta en kyllä tosissani jaksa uskoa niiden paluuseen. Tavallaan blogit aikoinaan veivät käyttäjät foorumeilta ja somekanavat sitten blogeilta käyttäjät. Sun Cymeä olen asukuvissa ihaillut. Kiitos videolinkistä, miten en ole itse tullut ajatelleeksi katsoa arvosteluja YouTubesta. Vähän yllätyksenä tuli tuo laukun sisäosan rakenne ja materiaali.