It must have been summer (but it’s over now)

Edessä vapaapäivien ketju. Istun kotona selailemassa mennen kesän kuvastoa. Nyt on päästävä reissuun. Olen ollut yhtäjaksoisesti kotikulmilla viimeiset puolitoista kuukautta, se on pitkä aika minulle. Viikonloppuna maakuntaan ja ensi viikolla karkumatkalle miehen kanssa. Hakemaan ideoita, inspiraatiota ja tuulettumaan – ehkä postauksissakin on sitten enemmän järkeä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

  1. 8.26.12
    Rouva M said:

    Mukavia matkoja! 🙂

    Blogissani on sinulle tunnustus.
    http://onnenpyorat.blogspot.fi/2012/08/tunnustan.html