What’s in my bag?

Pakkasin tänään työlaukkuni viimeisen kerran ennen loppukuun mittaista kesälomapätkää. Mieleeni juolahti tämä postauksen aihe, joka kiersi blogeja aikoinaan haasteen muodossa ja päätin toteuttaa sen, vaikkei minua kukaan tähän ole haastanutkaan. Eli tässä laukkuni sisältö:

Kalenteria kuljetan mukanani ihan koko ajan. Olen yrittänyt siirtyä puhelimen kalenteriin, mutta viikkoaukeamainen Moleskine pitää aina vain pintansa. Pinkki muistivihko on muistilistoja, suunnitelmia, ideoita ja haaveita varten. Ordning & Redan penaalissa kulkevat mukana lyhyemmät Pocket-versiot Ballografin muste- ja lyijytäytekynistä.

Joka päivä laukusta ovat löytyneet sekä aurinkolasit että sateenvarjo, eihän sitä koskaan tiedä…

Puhelimella on ruma mutta käytännöllinen muovikuori muistuttamassa siitä, että iLuurit ovat haurasta tavaraa… Laturi ja kuulokkeet lojuvat yleensä laukun pohjalla ja etenkin kuulokkeet ovat välillä sellaisessa mytyssä, että on ihme että ne vielä toimivat. Onko teillä hyviä ehdotuksia niiden kuljettamiseen laukussa? Avaimenperä puolestaan muistuttaa rakkaasta mutta tauolle jääneestä harrastuksesta.

Pienessä pussukassa on vaihtuva kokoelma kosmetiikkaa. Tällä hetkellä sieltä löytyy ripsari, taivuttimet, puuteri, matkapurkki kasvovoidetta ja kynsienhuoltovälineet. Mukana täytyy aina olla myös hiuslenkkejä, pinnejä ja harja.

Ja tietysti lompakko, kesäreissun tuliainen itselleni.

Haasteeseen saa tarttua, jos kiinnostaa! Mitä teidän laukuissanne on?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

9 keskustelu

 1. 8.23.12

  Mulla on kans ollut moleskine käytössä useita vuosia, enkä vaihda vieläkään pois! Tähänastiset ovat olleet poikkeuksetta mustia, mut nyt joulun alla aion olla villi ja vaihtaa kalenterin väriä 😀

  • 8.24.12
   lisbet said:

   Kuulostaa vaaralliselta:D Mulla oli kerran punainen, mutta pidän edelleen enemmän mustasta.

 2. 8.23.12
  Anonymous said:

  Hei nyt jäi kyllä häiritsemään että mihin harrastukseen tuo avaimenperäsi liittyy? 🙂

  • 8.24.12
   lisbet said:

   Se on miniatyyrikokoinen taitoluistimen teränsuoja ja liittyy (aikuisena aloitettuun) luisteluharrastukseen:)

 3. 8.23.12
  Anonymous said:

  Enää ei pyöri kuulokkeet solmussa laukun pohjalla,
  kun opettelin käärimään ne näin:

  http://www.b-landau.de/fun/cable-trick/

  -Tara

 4. 8.24.12
  Anonymous said:

  Hei, minä olen hyödyntänyt puhelimen nappikuulokkeille pientä minigrip pussia. Kuulokkeiden piuhat eivät mene sikinsokinsolmuun ja pysyvät puhtaina. Toiminut ainakin minulla.
  Kauniita kuvia blogissasi!
  S

  • 8.24.12
   lisbet said:

   Kiitos vinkistä, tuo olisi ainakin heti käyttöön otettavissa oleva kikka. Epäilen vain, tulisinko niitä laittaneeksi koskaan sinne pussiin, kun en näköjään saa laitettua niitä edes laukun sisätaskuun…

 5. 9.3.12
  Anonymous said:

  Kuulokkeille suomalainen innovaatio wishphone! Tyylikäs, pieni ja pitää johdon siistinä laukussa. Ainakin seikka ja humac myy, hinta vaivaisen kympin 🙂 noora