Kuvissa Ikean Arild-divaani

Tässä muutama kuva perjantaipostauksen divaanista sijoituspaikassaan ikkunan alla. Otin kuvat vaihtelun ja harjoituksen vuoksi laajakuvaobjektiivilla, vaikka en oikeastaan pidä siitä asuntomyynti-ilmoitusta muistuttavasta fiiliksestä, joka kuvaan tulee. Kokonaiskäsitys on tietysti parempi. Blogikäyttöä ajatellen laajakuvaobjektiivia parempi hankinta olisi ollut jokin kiinteävälinen, nykyistä 50-millistäni laajakulmaisempi objektiivi.

Valokuvaushöpinät sikseen, divaani toivon mukaan tulee osoittautumaan paremmaksi hankinnaksi. Tuolla paikalla majaili aiemmin mustaa nahkaa oleva Ikea Klippan-sohva, jonka hankimme miehen kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiimme. Tässä(kään) kodissa ei ole tilaa kunnon sohvakalustolle, joten sellaisen hankkiminen on lykääntynyt tulevaisuuteen. Divaani sen sijaan sopii tilaan, sillä se ei peitä ikkunaa ja siltä voi rennosti seurailla vastapäisellä seinällä sijaitsevaa telkkaria.

Kaluste on kaltaiselleni hukkapätkälle oikein sopivan mittainen, mutta miehellä nilkat roikkuvat reunan ulkopuolella. Ajattelinkin laittaa seuraavaksi tilaukseen saman sarjan rahin, sillehän on hyvin tuossa tilaa. Tarvittaessa rahi voi toimia vieraiden istuimena ja oikean sohvaryhmän korvikkeena. Nyt kun sisustamisen makuun on päästy, kaipaa divaani seuraksensa muutamaa tyynyä ja mattokin pitäisi uusia. Vaikka tuhot eivät kuvassa erotukaan, äitini kutoma matto on valitettavasti kärsinyt lapsi- ja pupuperhe-elämästä niin, etteivät mitkään pesulareissut enää auta.

Olen luonnollisesti miettinyt jo sijoituspaikan divaanille ja rahille seuraavassa kodissa. Tämä sopisi hyvin sinne 20-neliöiseen pukeutumis-ateljee-naistilaan, tirsk.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

18 keskustelu

 1. 9.16.12
  Sandy said:

  Tämä tulee nyt asian virestä, mutta mahtava tuo keinuheppa. Mistä olet löytänyt? Inhoan niitä riemunkirjavia mitä kaupoissa yleensä on, mutta tuohan yksilö on oikea kaunistus. 🙂

  • 9.18.12
   lisbet said:

   Keinuhepan on isäni veistänyt lapsenlapselleen 1-vuotislahjaksi. Minustakin se on hieno. Juu, kuvan matto on äitini tekemä ja heppa isäni… ollaan puuhastelijaväkeä.

 2. 9.16.12

  Kaunista! Olisi kivaa nähdä enemmänkin sisustusjuttuja. 🙂

  • 9.18.12
   lisbet said:

   Harmi vaan, että täällä on niin vähän sisustusjuttujen aihetta…

 3. 9.16.12
  Esmeralda said:

  Kaunista! Divaani näyttää hyvälle. Ihastuttava blogi sinulla, vasta löysin tänne Marjan (vp hirsitalo) blogin kautta!

  • 9.18.12
   lisbet said:

   Kiva, että löysit tänne! Sinun blogissasi olenkin monesti vieraillut:)

 4. 9.16.12
  Anonymous said:

  Tykkään blogistasi tosi paljon! Kirjoitat kivasti ja kuvat ovat kauniita<3

  Asiaan liittymätön kysymys: Miten oot saanut tuon suuren kellon macbookiin (näytönsäästäjäksi?)? Olen itse miettinyt miten kiva se olisi, muuten googlettamallakaan ole löytänyt vinkkejä 😀

 5. 9.16.12
  Moana said:

  Kaunis divaani, oliko tuo siis ihan aitoa nahkaa?

  • 9.18.12
   lisbet said:

   Kyllä se on, läpivärjättyä nahkaa sanoo tuotekuvaus.

 6. 9.17.12
  Domi said:

  Voihan hitsiläinen, löysin blogisi ihan sattumalta ja jämähdin heti. Kuvat ovat ihania ja täynnä harmoniaa. Tulen siis jatkossakin ,)

 7. 12.1.12
  Nina said:

  Suunnittelen juuri samanlaisen Arild-divaanin hankintaa. Kuvasi vahvistivat käsitystäni siitä, että tuo on juuri oikea valinta minulla, perinteisen sohvan sijaan. Blogisi on muutenkin ilo silmälle, kiitos siitä!

  • 1.3.13
   lisbet said:

   Kiitos kommentista Nina! Divaani on kyllä osoittautunut ensikuukausinaan hyötyhankinnaksi.

 8. 1.2.13
  Anonymous said:

  Yhyn kaikinpuolin Ninan kommenttiin! Minäkin kyseistä divaania katsellut nettikaupasta, sinulla kun se on niin osaat sanoa livenä nähtynä että onhan ihan kirkkaan valkoista nahkaa eikä sellaista kellertävää luonnonvalkoista? kiitokset etukäteen vastauksesta! 🙂

  • 1.3.13
   lisbet said:

   Ei se ihan kirkkaanvalkoinen ole. Siis jos esim. laittaa puhtaanvalkoisen paperiarkin nahan viereen, sävyero on selvä. Väri ei kuitenkaan ole kellertäväkään, eikä sellainen luonnonvalkoinen, jota useimmat nahkasohvat ovat. Varminta on tietenkin käydä tarkistamassa tilanne paikan päällä ennen tilausta, jos vain mahdollista.