Kesäisiä pastaruokia kuumiin päiviin

Myöhäisillan terveiset juuri iltavuorosta kotiin tulleelta bloggaajalta! Olipa mukava ajella kotiin valoisassa kesäyössä. Täällä kotona olikin kaksi nuorukaista vielä hereillä, mukavasti tuntuu koululaisten rytmi kääntyvän heti ensimmäisenä lomapäivänä.

Tuskailin aiemmin, mitä laittaa ruoaksi näinä helteisinä päivinä, jos ei siis halua elää salaatti & grilliruoka -yhdistelmällä. Olenkin kokeillut viime päivinä erilaisia kesäisiä pastaruokia. Alkuviikosta tein parsa-sitruunapastaa HS:n ohjeella ja tänään tein lounaaksi kommenttiboksiin tulleen vihjeen perusteella Viimeistä murua myöten -blogin kirsikkatomaattipastaa. Helppo, nopea ja ajankohtainen pasta syntyy kyllä melkein mistä tahansa sesongin vihanneksista, oliiviöljystä ja parmesaanista. Kasvispasta maistuu muuten myös kylmänä, jos lämmin ruoka ei hellesäässä houkuta.

Kuullaan pian!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

 1. 6.3.24
  Maiju said:

  Viimeistä murua myöten -blogin Saara on tehnyt aivan upean retkruoka-kirjan. Jo pelkästään eväiden vuoksi kannattaa lähdeä retkelle :). En ole vielä hänen brunssikirjaansa tutustunut, mutta retkikirjan valokuvat ja jutut ovat todella ihania.

  • 6.4.24
   lisbet said:

   Kyllä, Saaralla on paitsi ihania reseptejä niin myös aivan täydelliset kuvat – ja aika kadehdittava elämäntyyli kaikkiaan <3 En ole tosin hänen kirjoihinsa vielä tutustunut. Ehkä pitäisi, meidän retkieväät on aina jotain makkaraa.