Maaliskuun optimistinen soittolista

Neulepaita Kuusama | Farkut Zara | Kengät Crocs | Pipo Back on Track | Kaulahuivi Lexington

Tänään töissä masennuin hieman omasta ennusteestani. Talvea, talvea, talvea – äh, en jaksa enää lumitöitä ja paksuja takkeja! Kotimatkalla päätin kuitenkin nauttia nyt vielä tästä keväisestä päivästä ja luukutin autossa kevätsoittolistaani. Mieheni mukaan minulla on huonon musiikin soittolistoja joka lähtöön, ja pitää kenties paikkansa, että musiikkimakuni kehitys päättyi 00-luvulla. Päätin silti jakaa listan kanssanne:

Ajattelin vähitellen jakaa muitakin soittolistojani (tulossa mm. tsemppibiisit kotikuntosalille sekä karaokebravuurit alttoäänelle), joten halutessasi voit seurata minua myös Spotifyn puolella.

Mukavaa viikonloppua!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 keskustelu

 1. 3.7.23
  Laura said:

  Hei hei hei, ei lumesta ja pakkasista saa masentua ennen kuin huhtikuussa! Olen tosi iloinen että saatiin vielä kauniita talvisia päiviä, kiitos vaan ennusteista😎
  Kysyit tuolla aiemmin kokemuksia vauvasta ahkiossa. Valitettavasti minulla ei ole kokemuksia. Meidän huomenna puolivuotias ei vielä istu, joten en ole häntä laittanut ahkioon, ja edellinen lapsi oli jo 1v kun ostin ahkion. Vuosikkaan kanssa meni ainakin hienosti. Ahkion myynyt pariskunta kyllä kertoi lastensa nukkuneen siellä päiväunia makuuasennossa, joten varmaan vauvankin saisi kyytiin pötköttämään.

  Hyvä soittolista muuten, monta jo vähän unohtunutta hyvää biisiä☀️😊

  • 3.7.23
   lisbet said:

   Haha, olet ihan oikeassa että ihan aikataulussaan talvi on… mutta jotenkin kun lumi tuli niin aikaisin, niin mulle alkaisi jo riittää. Tai ainakin meidän talviloman jälkeen saisi tulla kevät B) Ahkion suhteen tulin siihen tulokseen, ettei meidän vauvalle vielä. Hänkään ei istu kovin tukevasti, ja kaiken lisäksi eksyin siinä googletellessani lukemaan jonkun vanhan uutisjutun ahkioon menehtyneestä vauvasta. Mutta hyvä kuulla, että ensi talvena tilanne voi olla toinen. Taapero varmasti nauttii kyydeistä ihan eri lailla!

   • 3.16.23
    Laura said:

    Huh mikä pysäyttävä uutinen! Onneksi talvi on jo niin pitkällä, että hiihtämiset on kohta hiihdetty, ja kun seuraava hiihtokausi alkaa, teidän ja meidän pienet ovat jo taaperoita ja voivat turvallisesti matkustaa ahkioissa.
    Toivottavasti teillä on ollut kivaa Rukalla. Mukavia viimeisiä lomapäiviä!