Kummitäti

Kastejuhla oli kaunis ja niin on tuore kummityttömmekin. Meillä on entuudestaan mieheni kanssa kaksi yhteistä kummilasta ja oli ihanaa päästä kummiksi vielä kolmannenkin kerran.

mekko French Connection
korkkarit Furla

Metallinhohtoiset, nahkaiset Furlat olen ostanut aikoinaan omiksi hääkengikseni. Halusin nimenomaan kengät, jotka eivät olisi valkoiset, jolloin niillä olisi enemmän käyttöä myös häiden jälkeen. Näistä on kyllä otettu kaikki kilometrit irti, sillä olen käynyt niillä vaikka kuinka monet kivat juhlat ja toisen kengän korkokin on jo kerran pitänyt asennuttaa takaisin paikoilleen. Ehkä tuo nilkkaremmi ei ole lyhyttä varttani ajatellen paras mahdollinen ratkaisu, mutta toisaalta se on irroitettava ja olen pitänyt kenkiä myös ilman remmiä.

Oli mukava saada myös oma mussu kotiin isovanhempien luota. Nyt on kuitenkin vähän väsy olo paitsi touhukkaan päivän myös jatkuvan niistämisen vuoksi. Minulla on jokin ihme kesäflunssa! Pahinta on, etten ehtinyt olla edellisen flunssan jäljiltä hädin tuskin kolmea viikkoa terveenä. Yhdistän jatkuvan sairastelun kehnoon ruokavalioon, ja nyt olisikin aika tsempata sen suhteen. Samoin alkuvuosi on mennyt liikunnan puolesta todella laiskasti. Olisikohan aika aloittaa jokin ”jouluksi kuntoon” -projekti?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

9 keskustelu

 1. 7.6.12
  Riina said:

  Kaunis kokonaisuus! Täällä vähän sama juttu, aika kehnolla on ollut liikunta ja ruokavalio. Se tuntuu olossa. Kun taloprojekti hellittää, on kyllä ehdottomasti aloitettava jokin ”jouluksi kuntoon” -projekti.:D

  • 7.9.12
   lisbet said:

   Sittenhän me voitais tsempata toisiamme:)

 2. 7.7.12
  Reetta said:

  Todella kaunis mekko ja kengätkin ovat upeat. Kokonaisuus on upea!

  Haha, mulla on sellainen meininki nyt, että häiden jälkeen alkaa taas kunnolla liikunta. Kaikki vapaa-aika tuppaa menemään tällä hetkellä järkkäilyihin (h-hetkeen parisen viikkoa) joten ei vaan pysty enää lähtee hikilenkille. Selityshän se on tämäkin 😉

  • 7.9.12
   lisbet said:

   Joo, muistan hyvin tuon tunteen omia häitä edeltäviltä viikoilta. Vaikka muissa järjestelyissä ei onneksi ollut paljon tekemistä, käytin kaiken vapaa-aikani hääpuvun ompelemiseen, joka valmistui kuin valmistuikin viikkoa ennen juhlapäivää. Teilläkin vain vähiin käy aika ennen alttaria:)

 3. 7.7.12
  Marja said:

  Onnea tuoreille kummivanhemmille! Aivan ihana tuo mekko… ja kengät toki myös 🙂

  Täällä myös llikunta retuperällä, kiitos tiiviin työrupeaman. Yleensä kuntoilen miltei joka päivä ja nyt kyllä huomaa omasta olostaan etten juurikaan ole urheilemaan ehtinyt 🙁 Josko tänään ehtisi…!

  Leppoisaa viikonloppua!

  • 7.9.12
   lisbet said:

   Kesäkuu tuntui olevan tosi kiireinen monilla töiden vuoksi. Hullu tämä suomalainen tapa tehdä kahden kuun hommat plakkariin ennen kesälomia:) Toivottavasti pääset pian radalle ja rentoutumaan!

 4. 7.10.12
  Anu said:

  Ihana kaulakoru, saanko udella, minkä merkkinen se on? Mistä olet hankkinut korun? 🙂