Poljen, sinä ohjaat

Meillä on uusi kulkupeli: musta Solifer-merkkinen polkupyörä, oikea mummomankeli ilman vaihteita tai muita hienouksia. Edellinen polkupyöräni on käytännössä ruostunut paikalleen, vaikka olenkin sitä kuljettanut uskollisesti mukanani muutosta toiseen. Olinkin jo unohtanut, miten mukavaa pyöräily voi olla, ainakin silloin, kun maasto ja ilma on kohdallaan.

Pyörässä on myös lastenistuin, joten päivittäisten retkiemme reviiri on laajentunut kertaheitolla.

Jokin on kuitenkin muuttunut sitten lapsuuden kesien. Herkkä hetki heinäpellossa on kuin suoraan vauvakirjan kauneimmalta aukeamalta – mutta äiti vain murehtii punkkeja!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 7.8.12
  Lumo said:

  Pyöräily on mukavaa.

  Olen kerännyt ennätysmääriä metsämansikkaa, mutta itsekin mietin koko ajan punkkeja ruohikossa marjoja poimiessani.

  • 7.9.12
   lisbet said:

   Niinpä. Ikävä juttu nuo punkit ja toisekseen hirvikärpäset. Kesän huolettomuus tuntuu kaatuneen niihin, kun ei uskalla mennä metsään eikä niitylle.

 2. 7.9.12
  Lumi said:

  Löysin tänään sinun blogisi ja tykästyin. Liitin sen blogini villalumituisku.blogspot.fi blogilistalle. Toivottavasti tämä sinulle sopii.

  • 7.9.12
   lisbet said:

   Totta kai se sopii, kiitos! Tulen pian kylään:)