Viimeiset mustikat

Hidas aamu ja viime kesän viimeiset mustikat. Talven ja kevään aikana saimme pakastimen useampaankin kertaan täyteen vanhempieni metsästä ja puutarhasta poimimia aarteita, kiitos! Näiden kanssa on monet kaurapuurot nautittu. Viimeinen erä meni juuri sopivaan aikaan, sillä metsässä kypsyvät jo seuraavat. Toivottavasti ehdin sinne tänä vuonna itsekin. Marjanpoiminta on yksi terapeuttisimmista ajanvietteistä, joita tiedän.

Huomenna juhlitaan kastejuhlaa. Katsoin oman asuni valmiiksi jo tänä aamuna: French Connectionin puuterinvärinen mekko on väriltään niin vaalea, etten ehkä laittaisi sitä häihin, mutta kummitädille se sopii hyvin. Ajattelin laittaa mekon kanssa vaaleat, metallisävyiset korkkarit. Olen muuten hurahtanut kaikkeen vaaleaan, puuterinsävyiseen tai nudeen, kuten ilmaisu kuuluu. Harrastin pitkään kirkkaita ja vahvoja värejä, mutta nyt huomaan kiinnostuvani vaatekaupoilla perinteisten mustan ja valkoisen lisäksi kaikesta ei minkään värisestä. Vaarana tässä tyylissä on tietenkin se, että päätyy itsekin näyttämään värittömältä. Muut vaihtoehdot huomisen jalkinevalinnaksi ovat kuitenkin liian tummia keskikesän keskipäivään – so nude it is.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 7.5.12
  Heidi said:

  Löysin vasta blogisi ja täytyy sanoa, että kuvat ovat todella kauniita ja inspiroivia! 🙂

  • 7.6.12
   lisbet said:

   Kiitos Heidi, yritän parhaani… pitääpä tulla käymään sun blogissa vastavierailulla!

 2. 7.6.12

  Kaunis mekko ja erittäin tyylikäs uusi leiska! *peukku pystyyn* Ihanaa viikonloppua!

  • 7.6.12
   lisbet said:

   Aika paljon aineksia vanhasta mutta jotain uuttakin, kiitos!