Nälkä

Tänään on Punaisen Ristin nälkäpäiväkeräyksen viimeinen päivä. Sain sekä Moanalta että Karlalta haasteen osallistua Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen. Tavoite 500 eurosta on jo toteutunut yli tuplasti, mutta avun tarpeella tuskin on kattoa!

Myönnän, että lapsen saannin jälkeen ajatus siitä, että jossain on äiti tai isä, joka ei voi antaa ruokaa lapselleen, on tuntunut entistä sietämättömämmältä. Tuskinpa kuitenkaan kukaan haluaa jaotella lapsellisia tai lapsettomia eri kategorioihin kyvyssä tuntea myötätuntoa. Siispä haastan kaikki tätä lukevat bloggaajat osallistumaan vielä tämän päivän aikana joko Bloggaajien keräyslippaaseen tai edellämainittuun Blogiäitien keräyslippaaseen. Myös teidät lukijat on haastettu kaivelemaan kolikkopussianne, kun näette keräyslippaan kadunkulmassa. Moni on varmaan niin jo tehnytkin, eikö?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

  1. 9.16.12
    Anonymous said:

    mikä ihanuus tuo kulho on?