Nälkä

Tänään on Punaisen Ristin nälkäpäiväkeräyksen viimeinen päivä. Sain sekä Moanalta että Karlalta haasteen osallistua Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen. Tavoite 500 eurosta on jo toteutunut yli tuplasti, mutta avun tarpeella tuskin on kattoa!

Myönnän, että lapsen saannin jälkeen ajatus siitä, että jossain on äiti tai isä, joka ei voi antaa ruokaa lapselleen, on tuntunut entistä sietämättömämmältä. Tuskinpa kuitenkaan kukaan haluaa jaotella lapsellisia tai lapsettomia eri kategorioihin kyvyssä tuntea myötätuntoa. Siispä haastan kaikki tätä lukevat bloggaajat osallistumaan vielä tämän päivän aikana joko Bloggaajien keräyslippaaseen tai edellämainittuun Blogiäitien keräyslippaaseen. Myös teidät lukijat on haastettu kaivelemaan kolikkopussianne, kun näette keräyslippaan kadunkulmassa. Moni on varmaan niin jo tehnytkin, eikö?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

  1. 16.9.2012
    Anonymous said:

    mikä ihanuus tuo kulho on?