Lauantaki-ilta

Täällä on aivan käsittämättömän hieno kesäilta, ukkoset seilaavat länsipuolelta ohi ja aurinko kuultaa kellertävänä pilvien läpi. Blogissa on ollut hiljaisempaa nettiyhteydessämme olleiden ongelmien vuoksi.

Toinen juttu, johon olen aikonut ottaa kantaa, ovat huhut siitä, että blogeja ei enää heinäkuusta alkaen voisi lukea Bloggerin kautta. Tämä ei ilmeisesti pidä paikkaansa, mutta sen sijaan Google Reader ollaan pistämässä lihoiksi. Henkilökohtaisesti en pidä Bloggeria kovin kätevänä tapana blogien seuraamieseen ja ajattelinkin jälleen vinkata, että blogeja voi kätevästi lukea esimerkiksi Bloglovin’:in kautta. Mikäli vierailet päivittäin yli viidessä blogissa, kirjautuminen kannattaa kyllä! Osoitteessa http://www.bloglovin.com/import/reader voit luoda käyttäjätunnukset ja siirtää kätevästi Bloggerin kautta lukemasi blogit Bloglovin’:in kautta luettavaksi. Bloglovin’:in lisäksi lisbet e. löytyy tietysti myös Blogilistalta, Facebookista ja Pinterestistä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 5.18.13
  Vekarus said:

  Toivottavasti olet oikeassa, sillä mieluusti pysyisin kuitenkin bloggerin käyttäjänä 🙂

  Ihanaa sunnuntaita!

  • 5.21.13
   lisbet e. said:

   Monelle (itseni mukaan luettuna) on ollut vähän epäselvää Google Readerin ja Blogger-lukulistan ero. En oikein ymmärrä, miksi Google on alun alkajenkaan ylläpitänyt kahta rinnakkaista palvelua. Mutta joo, Blogger-lukulista pitäisi säilyä samoin kuin tuo suosittu Lukijat-widget.

 2. 5.18.13
  Anna said:

  Lauantaki, ihanaa! Hei mä en ole noita blogger-juoruja kuullutkaan. Itse luen blogilistalta mutta harmittaa kun kaikki blogit ei sieltä löyty.

  • 5.21.13
   lisbet e. said:

   Bloglovin’issa on sekin hyvä puoli, että sinne voi itse lisätä blogeja, joita haluaa lukea. En tiedä, löytyykö Blogilistalla tätä samaa ominaisuutta.

 3. 5.19.13

  Onpas hieno kollaasi! Nuo huhut ovat jääneet minultakin kuulematta, saapa nähdä miten käy.

  Aurinkoa!

  • 5.21.13
   lisbet e. said:

   Ensimmäinen heinäkuuta selviää viimeistään…