Lauantaki-ilta

Täällä on aivan käsittämättömän hieno kesäilta, ukkoset seilaavat länsipuolelta ohi ja aurinko kuultaa kellertävänä pilvien läpi. Blogissa on ollut hiljaisempaa nettiyhteydessämme olleiden ongelmien vuoksi.

Toinen juttu, johon olen aikonut ottaa kantaa, ovat huhut siitä, että blogeja ei enää heinäkuusta alkaen voisi lukea Bloggerin kautta. Tämä ei ilmeisesti pidä paikkaansa, mutta sen sijaan Google Reader ollaan pistämässä lihoiksi. Henkilökohtaisesti en pidä Bloggeria kovin kätevänä tapana blogien seuraamieseen ja ajattelinkin jälleen vinkata, että blogeja voi kätevästi lukea esimerkiksi Bloglovin’:in kautta. Mikäli vierailet päivittäin yli viidessä blogissa, kirjautuminen kannattaa kyllä! Osoitteessa http://www.bloglovin.com/import/reader voit luoda käyttäjätunnukset ja siirtää kätevästi Bloggerin kautta lukemasi blogit Bloglovin’:in kautta luettavaksi. Bloglovin’:in lisäksi lisbet e. löytyy tietysti myös Blogilistalta, Facebookista ja Pinterestistä.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 18.5.2013
  Vekarus said:

  Toivottavasti olet oikeassa, sillä mieluusti pysyisin kuitenkin bloggerin käyttäjänä 🙂

  Ihanaa sunnuntaita!

  • 21.5.2013
   lisbet e. said:

   Monelle (itseni mukaan luettuna) on ollut vähän epäselvää Google Readerin ja Blogger-lukulistan ero. En oikein ymmärrä, miksi Google on alun alkajenkaan ylläpitänyt kahta rinnakkaista palvelua. Mutta joo, Blogger-lukulista pitäisi säilyä samoin kuin tuo suosittu Lukijat-widget.

 2. 18.5.2013
  Anna said:

  Lauantaki, ihanaa! Hei mä en ole noita blogger-juoruja kuullutkaan. Itse luen blogilistalta mutta harmittaa kun kaikki blogit ei sieltä löyty.

  • 21.5.2013
   lisbet e. said:

   Bloglovin’issa on sekin hyvä puoli, että sinne voi itse lisätä blogeja, joita haluaa lukea. En tiedä, löytyykö Blogilistalla tätä samaa ominaisuutta.

 3. 19.5.2013

  Onpas hieno kollaasi! Nuo huhut ovat jääneet minultakin kuulematta, saapa nähdä miten käy.

  Aurinkoa!

  • 21.5.2013
   lisbet e. said:

   Ensimmäinen heinäkuuta selviää viimeistään…