Leppäkerttuja

Tänään olimme yhden ihanan neitokaisen 1-vuotissynttäreillä. Sympaattinen lahjapaperi on ostettu Helsingin Kruunuhaassa sijaitsevasta Papershopista. Papershopilla on myös verkkokauppa, vaikka siellä ei näkynyt olevan kyseistä printtiä. Kortti taas on allekirjoittaneen käsialaa.

Viikon päästä meillä ollaan puolestaan 3-vuotisjuhlatunnelmissa. Huh, taitaapa ensi viikostakin tulla melkoinen rutistus! Suunnitelmissa olisi kohentaa olohuonetta, pullottaa simaa ja laittaa jotain syötävääkin tarjolle – saapa nähdä, mitä oikeasti ehditään.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 28.4.2013
  littleB said:

  Voi mitä ihanuuksia! Paperi on ihan huikean söpö ja kortti kerrassaan hurmaava! Voi kun osais itekin piirtää noin hyvin!

  • 3.5.2013
   lisbet e. said:

   Haha, en kyllä todellakaan ole hyvä piirtäjä, mutta aina sitä pari kukkaa ja tähteä pyöräyttää:D Onneksi päivänsankari ei arvostele!

 2. 29.4.2013
  Kiki said:

  Upea kortti!

  Hyviä synttärijuhlia teille! Meillä juuri juhlittiin 3-vuotiasta. Olikin hyvin vauhdikkaat ja hauskat juhlat.

  • 3.5.2013
   lisbet e. said:

   Kiitos Kiki, kiva kuulla kehuja korttitehtailun ammattilaiselta. Taitaa olla niin, että 3-vuotisista meno vain kiihtyy… Ja onneksi olkoon Okolle näin jälkikäteen!