Maanantairuusut minulle ja vähän teillekin

Hei maanantai ja uusi, jännittävä viikko! Minun ja vauvan kalenterissa oli tänään kampaajakäynti. Tosin vain äidille laitettiin tyviväri ja napsittiin kuivia latvoja pois, nyt on kuontalo kunnossa töihinpaluuta varten. Vauva heräsi juuri kampaajalle saapuessani ja oli sitten seurana värin, pesun ja leikkauksen ajan. Onneksi ihana kampaamoni on myös vauvaystävällinen paikka.

Menen edelleen ilman tuuhennuksia, mutta onneksi hiustenlähtö näyttää vähitellen rauhoittuvan. Seuraavalla käynnillä uskalletaan kenties laittaa uudet teipit. Minulla on myös sellainen olo, että sulkasato tämän kolmannen raskauden jälkeen ei ole ollut niin rajua kuin aiemmin, mutta ehkä tilanne on jo niin tuttu tällä kertaa, että se ei juuri ole hetkauttanut.

Marketit ovat olleet viime viikkoina pullollaan kauniita ruusuja ja kotimatkalla ostin kaksi nippua ihan vain itselleni. Kukkakuvan myötä toivotan teille jo etukäteen hyvää ystävänpäivää!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 2.13.23
  Leena said:

  Onpas kauniita ruusuja. Töihin paluu on yksi etappi ja mukava toimia siinäkin roolissa. Palaatko ruudun taakse vai potilaiden pariin?Ystävänpäivää on etkoiltu myös täällä töiden puitteissa. Huomenna syömään siskojen kesken. Kaunista helmikuuta!

  • 2.14.23
   lisbet said:

   Palaan tekemään samaa komboa kuin ennen vanhempainvapaata, eli säähommia pääasiallisesti ja tohtorointia keikkapäivystäjänä siihen lisäksi. Kivaa siskostapaamista teille!

 2. 2.17.23
  Riitu said:

  Olipa ihana yllätys kun olit palannut töihin. Mukavaa kevättä.

  • 2.18.23
   lisbet said:

   Kiitos, samoin sinne! Kiva olla töissäkin taas:)