My Saturday night with Lisbet

Toinen toistaan sähäkämmät lauantai-illat seuraavat tässä blogissa toisiaan! Sain pojan juuri nukkumaan, punaviinipullo on avattu ja Voddlerissa odottaa My Week with Marilyn. Katoin itselleni tapas-henkisen iltapalan oliiveista, salamista, täytetyistä chilipaprikoista ja parista todella homeisesta juustosta. Mies on töissä yömyöhään, joten nämä ovat yhden naisen pyjamabileet.

Pyjama-asu on Gapilta ja huppari Juicy Couturelta.

Huomenna on ilmassa miltei juhlan tuntua, kun minulla ja miehelläni on kummallakin vapaapäivä ja vieläpä sunnuntaina. Olen aiemminkin kertonut, että teemme molemmat vuorotyötä ja yritämme järjestellä vuoromme niin, että lasta voidaan hoitaa mahdollisimman paljon kotona. Järjestelyn seurauksena meillä ei esimerkiksi tässä kuussa ole toistaiseksi ollut yhtään kokonaista yhteistä vapaapäivää. Suunnitelmissa on brunssi jossain kivassa kuppilassa ja sään salliessa muutakin hengailua kaupungilla. Ja tietysti ihan vain sitä yhdessäoloa.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 18.8.2012

  Hyvät herkut koottuna. Mukavaa leffailtaa ja nautinnollista huomista vapaapäivää!

 2. 18.8.2012
  Suvi said:

  Ihanan kuuloisia ruokia, mukavaa iltaa sinulle! 🙂

 3. 18.8.2012
  Cherry said:

  Tosi kauniita nuo ”veneet” siis astiat 😉 Mistä ne mahtaa?
  Ihania herkkuja sulla siellä ja varmasti hyvät bileet 😉 Mukavaa viikonloppua!

 4. 18.8.2012
  Lumo said:

  Rauhaisaa viikonloppua! Varmaan rankkaa, kun yhteinen aikaa on noin kortilla. Minä teen pitkää päivää ja Siipan freelance-työ on välillä epäsäännöllistä, silti olemme yleensä illat ja viikonloput yhdessä.

  • 20.8.2012
   lisbet said:

   No joo, toisaalta en osaisi kuvitella 8-16 -arkea. Tultaisiin molemmat väsyneenä illaksi kotiin? Mutta viikonloput olisi mukava viettää useammin yhdessä.

 5. 19.8.2012
  Moana said:

  Ihanan näköistä iltapalaa! Mukavaa yhteistä vapaapäivää!