My Saturday night with Lisbet

Toinen toistaan sähäkämmät lauantai-illat seuraavat tässä blogissa toisiaan! Sain pojan juuri nukkumaan, punaviinipullo on avattu ja Voddlerissa odottaa My Week with Marilyn. Katoin itselleni tapas-henkisen iltapalan oliiveista, salamista, täytetyistä chilipaprikoista ja parista todella homeisesta juustosta. Mies on töissä yömyöhään, joten nämä ovat yhden naisen pyjamabileet.

Pyjama-asu on Gapilta ja huppari Juicy Couturelta.

Huomenna on ilmassa miltei juhlan tuntua, kun minulla ja miehelläni on kummallakin vapaapäivä ja vieläpä sunnuntaina. Olen aiemminkin kertonut, että teemme molemmat vuorotyötä ja yritämme järjestellä vuoromme niin, että lasta voidaan hoitaa mahdollisimman paljon kotona. Järjestelyn seurauksena meillä ei esimerkiksi tässä kuussa ole toistaiseksi ollut yhtään kokonaista yhteistä vapaapäivää. Suunnitelmissa on brunssi jossain kivassa kuppilassa ja sään salliessa muutakin hengailua kaupungilla. Ja tietysti ihan vain sitä yhdessäoloa.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

10 keskustelu

 1. 8.18.12

  Hyvät herkut koottuna. Mukavaa leffailtaa ja nautinnollista huomista vapaapäivää!

 2. 8.18.12
  Suvi said:

  Ihanan kuuloisia ruokia, mukavaa iltaa sinulle! 🙂

 3. 8.18.12
  Cherry said:

  Tosi kauniita nuo ”veneet” siis astiat 😉 Mistä ne mahtaa?
  Ihania herkkuja sulla siellä ja varmasti hyvät bileet 😉 Mukavaa viikonloppua!

 4. 8.18.12
  Lumo said:

  Rauhaisaa viikonloppua! Varmaan rankkaa, kun yhteinen aikaa on noin kortilla. Minä teen pitkää päivää ja Siipan freelance-työ on välillä epäsäännöllistä, silti olemme yleensä illat ja viikonloput yhdessä.

  • 8.20.12
   lisbet said:

   No joo, toisaalta en osaisi kuvitella 8-16 -arkea. Tultaisiin molemmat väsyneenä illaksi kotiin? Mutta viikonloput olisi mukava viettää useammin yhdessä.

 5. 8.19.12
  Moana said:

  Ihanan näköistä iltapalaa! Mukavaa yhteistä vapaapäivää!