Myöhästuneitä helteisiä ja vielä vähän bloggaamisesta

Terveisiä kesämenojen keskeltä! Tämäkin postaus on majaillut luonnoksissa niin pitkään, että helteet ovat ehtineet väistyä. Kuvassa bloggaaja katsoo uhmakkaasti aurinkoon, mutta kuumimpina päivinä en todellakaan halunnut viettää suorassa auringonpaisteessa yhtään sen pitempään, kuin oli aivan välttämätöntä (hello Hesa Cup).

Helle uuvuttaa, eivätkä nämä vuodenkierron tasannekohdat sydänkesän ja joulun tienoilla muutenkaan ole suosikkikuukausiani. Sanotaanko kuitenkin näin, että olen oppinut elämään niiden kanssa. Tiedän etukäteen kyseisten sesonkien sudenkuopat ja joitain niistä jo onnistuneesti vältän. Tällä hetkellä tilanne on silti se, että sitten kesäkuun alun tunnen olleeni koko ajan jonkun muun palveluksessa: työnantajani, keikkatyönantajani, jalkapalloseuran, perheeni, Oy Koti Ab:n… Useimmat varsin miellyttäviä menoja, mutta yhtä kaikki, aikaa itselleni ei ole ollut, ei edes yhtä päivää.

Kokenut kehäkettu silti tietää, että kuuminkin helleputki katkeaa ja tilanne muuttuu yhtä nopeasti kuin se on alkanutkin. Elokuusta alkavat vuoden parhaimmat, inspiroivimmat ja energisimmät ajat. Niitä odotellessa!

Edelliseen postaukseen tuli kivoja kommentteja ja muutama yhteydenotto myös instan yksityisviesteihin. Tunnutte pääosin pitävän blogin nykyisestä linjasta, mikä onkin luonnollista, koska ette te varmaan muuten kävisi näitä postauksia lukemassa. Youtuben tekemiseen on kannustettu, katsotaan mitä voin sillä saralla tehdä syksyn aikana.

Kommenteissa myös kiiteltiin sitä, että blogissani ei ole mainoksia. Pitää paikkansa, muutamia tuotelahjoja lukuunottamatta en ole tehnyt kaupallisia yhteistöitä sitten vuoden 2017. Tuota edeltäneellä parin vuoden jaksolla blogissani oli paljon kaupallisia julkaisuja – liikaa muuhun sisältöön nähden. Blogin tekemisen ilo hautautui lopulta yhteistöistä aiheutuvan paineen alle ja vaikka blogi tavallaan kasvoi, lukijat tuntuivat vieraantuvan. Toisaalta kehityin silloin valtavasti monella osa-alueella ja päivitin blogia säännöllisesti. Ja oli mukava olla osa yhteisöä, ensin portaalibloggaajana ja myöhemmin vaikuttajamarkkinointitoimiston listoilla.

Viime vuodet olen tehnyt blogia harrastusmielessä ja luomisen ilosta, mutta ei sekään oikein tunnu toimivan. Blogi jää aina kakkoseksi (tai kolmoseksi tai neloseksi) töiden ja opiskelun rinnalla. Uskon silti olevan mahdollista löytää keskitie ammattibloggaamisen ja puhtaan harrastusblogin väliltä. En siis aio luvata, etteikö blogissani koskaan näkyisi kaupallista sisältöä, mutta sen lupaan, että balanssi on lukijaystävällinen ja mahdolliset yhteistyöt huolella harkittuja.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele