Näkemiin talvi

Kotona taas. Rukan helmeilevät hanget jäivät taakse ja täällä etelässä odotti orastava kevät. Tänään onkin sopivasti kevätpäiväntasaus ja vaikka edessä on vielä varmasti kaikenlaisia kelejä, mieli siirtyy nopeasti muihin asioihin kuten pihaan ja puutarhaan, kodin keväisempään ilmeeseen ja tietysti kevätpukeutumiseen. En taida enää tarkemmin kirjoitella reissustamme mutta aiempia kokemuksia ja vinkkejä olen jakanut postauksissa Lapsiperhe Rukalla – seitsemän päivän talvi sekä Reppu selkään ja Rukalle – seudun helpot retkikohteet. Kuusamon vaarat ovat kyllä vieneet sydämemme ja pohdimme, että voisimme taas kesäksi ottaa viikon mökkimajoituksen Rukalta tai jostain sen lähistöltä.

Ostin itselleni tällä kertaa matkamuiston – tosin vähän pakon edessä. Yhtenä päivänä huomasin kadottaneeni toisen korvakoruni, eikä minulla ollut mukana muita korviksia. Koska ensimmäisen vuoden aikana lävistysten otosta ei kannattaisi olla pitkään ilman korua, marssin kylän matkamuistopuotiin ja ostin itselleni nämä hopeiset lumihiutaleet. Muistan, kun taannoisessa Adalmina’s Secret -blogissa hankittiin reissuilta muistoksi Tiffanyn hopeakoruja ja se oli minusta silloin aivan supereleganttia. Ehkä tästä voisi tulla minun reissuperinteeni: uudet korvakorut kustakin kohteesta (vantaalainen budjettiversio Adalminan perinteestä).

No tuskinpa kuitenkaan. En ole reissuilta hankittavan rihkaman perään eikä Anna-Katrinkaan viimeaikaisissa kohteissa ole tainnut olla Tiffanyn liikettä.

Nyt jatkan matkalaukkujen purkamista ja pesukoneen pyöritystä. Keitän itselleni vielä toisenkin pannullisen kuumaa teetä, sillä korvisten lisäksi näytän tuoneen tuliaisena muhevan flunssan, atshii!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

  1. 23.3.2023
    Laura said:

    Kauniit korvikset!