Näkemiin talvi

Kotona taas. Rukan helmeilevät hanget jäivät taakse ja täällä etelässä odotti orastava kevät. Tänään onkin sopivasti kevätpäiväntasaus ja vaikka edessä on vielä varmasti kaikenlaisia kelejä, mieli siirtyy nopeasti muihin asioihin kuten pihaan ja puutarhaan, kodin keväisempään ilmeeseen ja tietysti kevätpukeutumiseen. En taida enää tarkemmin kirjoitella reissustamme mutta aiempia kokemuksia ja vinkkejä olen jakanut postauksissa Lapsiperhe Rukalla – seitsemän päivän talvi sekä Reppu selkään ja Rukalle – seudun helpot retkikohteet. Kuusamon vaarat ovat kyllä vieneet sydämemme ja pohdimme, että voisimme taas kesäksi ottaa viikon mökkimajoituksen Rukalta tai jostain sen lähistöltä.

Ostin itselleni tällä kertaa matkamuiston – tosin vähän pakon edessä. Yhtenä päivänä huomasin kadottaneeni toisen korvakoruni, eikä minulla ollut mukana muita korviksia. Koska ensimmäisen vuoden aikana lävistysten otosta ei kannattaisi olla pitkään ilman korua, marssin kylän matkamuistopuotiin ja ostin itselleni nämä hopeiset lumihiutaleet. Muistan, kun taannoisessa Adalmina’s Secret -blogissa hankittiin reissuilta muistoksi Tiffanyn hopeakoruja ja se oli minusta silloin aivan supereleganttia. Ehkä tästä voisi tulla minun reissuperinteeni: uudet korvakorut kustakin kohteesta (vantaalainen budjettiversio Adalminan perinteestä).

No tuskinpa kuitenkaan. En ole reissuilta hankittavan rihkaman perään eikä Anna-Katrinkaan viimeaikaisissa kohteissa ole tainnut olla Tiffanyn liikettä.

Nyt jatkan matkalaukkujen purkamista ja pesukoneen pyöritystä. Keitän itselleni vielä toisenkin pannullisen kuumaa teetä, sillä korvisten lisäksi näytän tuoneen tuliaisena muhevan flunssan, atshii!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 keskustelu

  1. 3.23.23
    Laura said:

    Kauniit korvikset!