Pomodoro-tekniikka opiskelussa ja keskittymistä vaativassa työssä

Päivä aamuvuoron jälkeen kotona kuluu tällä kertaa pääasiassa kirjojen äärellä. Opiskelussa tai missä tahansa keskittymistä vaativassa työssä auttaa tomaattien eli pomodorojen kerääminen, oletko kokeillut? Lisäksi kerron, mistä pidän asuinpaikassani eniten.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 8.23.19
  Marjukka said:

  Minäkin seuraan Jonna Jintonin kanavaa! Ja hei kiva, kun olet alkanut tekemään videoita!

  • 8.23.19
   lisbet said:

   Ihanaa, muitakin Jonna-faneja. Toinen kiva on tietysti Suomen oma Jonna Jinton eli Anniina Jalkanen maatilavlogeineen. Olen itse aika innoissani tästä uudesta julkaisumuodosta ja tietysti toivon, että mahdollisimman moni perinteisten blogien lukija siirtyisi kanssani myös videoiden pariin. Mukava siis kuulla, että olet jaksanut katsoa <3

 2. 8.25.19
  Laura said:

  Pomodoro-tekniikka oli myös itselleni ihan loistava gradua tehdessä! Tomaattien laskeminen oli motivoivaa, ja sopiva tauotus teki työnteosta tehokkaamman tuntuista.

  • 8.27.19
   lisbet said:

   Hienoa kuulla että pomodorot toimivat sielläkin. Gradua tehdessä pomodorot pilkkoivat loputtomalta tuntuneen työmaan järkevän kokoisiksi paloiksi.