Pomodoro-tekniikka opiskelussa ja keskittymistä vaativassa työssä

Päivä aamuvuoron jälkeen kotona kuluu tällä kertaa pääasiassa kirjojen äärellä. Opiskelussa tai missä tahansa keskittymistä vaativassa työssä auttaa tomaattien eli pomodorojen kerääminen, oletko kokeillut? Lisäksi kerron, mistä pidän asuinpaikassani eniten.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 23.8.2019
  Marjukka said:

  Minäkin seuraan Jonna Jintonin kanavaa! Ja hei kiva, kun olet alkanut tekemään videoita!

  • 23.8.2019
   lisbet said:

   Ihanaa, muitakin Jonna-faneja. Toinen kiva on tietysti Suomen oma Jonna Jinton eli Anniina Jalkanen maatilavlogeineen. Olen itse aika innoissani tästä uudesta julkaisumuodosta ja tietysti toivon, että mahdollisimman moni perinteisten blogien lukija siirtyisi kanssani myös videoiden pariin. Mukava siis kuulla, että olet jaksanut katsoa <3

 2. 25.8.2019
  Laura said:

  Pomodoro-tekniikka oli myös itselleni ihan loistava gradua tehdessä! Tomaattien laskeminen oli motivoivaa, ja sopiva tauotus teki työnteosta tehokkaamman tuntuista.

  • 27.8.2019
   lisbet said:

   Hienoa kuulla että pomodorot toimivat sielläkin. Gradua tehdessä pomodorot pilkkoivat loputtomalta tuntuneen työmaan järkevän kokoisiksi paloiksi.