Paketista paljastunutta

Kotona taas! Järjestelen joulun jälkeistä kaaosta – no, kaaos on hieman voimakas sana, mutta puran siis matkalaukkuja, pakkaan pois koristeita ja ihmettelen, mitä tehdä puoliksi syödyille jouluherkuille. Suunnitelmissa on myös retki pahvinkierrätyspisteelle, joka epäilemättä pursuilee ääriään myöten. Yksi pahvipaketista paljastunut juttu on keittiön tasolla lepäävää hiilihapotuslaite. Tämä on siis vähän kuin Sodastream, mutta kiiltävän teräsrungon takana piilee ruotsalaismerkki Aarke. En olisi ikinä uskonut omistavani tällaista laitetta enkä ole muutenkaan erityisesti kivennäisvesien perään, mutta oma hanavesi onkin hiilihapotettuna yllättävän hyvää! Ehkä tämän avulla onnistun vapautumaan Pepsi Max -addiktiostani…

Paketista paljastuivat myös iki-ihanat kirjoneulesukat, kiitos Tuttis! Olen haaveillut neulovani tällaiset itse, mutta kaikki viime vuosien neulomukseni ovat päätyneet UFOiksi (= UnFinished Object). Näistä tulee varmasti jokatalviset suosikkini.

Kaunista käsityötä ovat myös nämä Amforan kulhot, jotka eivät ole oikeastaan joulu- vaan syntymäpäivälahja, täytin siis vuosia muutama päivä sitten. Anoppi kertoi, että ne on maalattu vasemmalla kädellä – siis ihan oikeasti vasemmalla, jotta maalausjälki ei olisi liian täydellinen. No huh, joidenkin vasurit ovat tarkempia kuin toisten, sillä japanilaishenkiset kuviot ovat kerrassaan upeat.

Kuten näkyy, perjantaipuskaksi ei löytynyt haaveilemiani tulppaaneja mutta valkoiset ruusut tuovat saman alkuvuoden fiiliksen ja ovat todennäköisesti myös kestävämpää laatua. Hyvää viikonloppua sinne ruutujen taakse! Tänään tulee varmasti seurattua uutisia tavallista tarkemmin, jotta tietää, millainen arki odottaa maanantaina. Jännitetäänkö muissa koululaisperheissä ensi viikon kuvioita?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele