Paketista paljastunutta

Kotona taas! Järjestelen joulun jälkeistä kaaosta – no, kaaos on hieman voimakas sana, mutta puran siis matkalaukkuja, pakkaan pois koristeita ja ihmettelen, mitä tehdä puoliksi syödyille jouluherkuille. Suunnitelmissa on myös retki pahvinkierrätyspisteelle, joka epäilemättä pursuilee ääriään myöten. Yksi pahvipaketista paljastunut juttu on keittiön tasolla lepäävää hiilihapotuslaite. Tämä on siis vähän kuin Sodastream, mutta kiiltävän teräsrungon takana piilee ruotsalaismerkki Aarke. En olisi ikinä uskonut omistavani tällaista laitetta enkä ole muutenkaan erityisesti kivennäisvesien perään, mutta oma hanavesi onkin hiilihapotettuna yllättävän hyvää! Ehkä tämän avulla onnistun vapautumaan Pepsi Max -addiktiostani…

Paketista paljastuivat myös iki-ihanat kirjoneulesukat, kiitos Tuttis! Olen haaveillut neulovani tällaiset itse, mutta kaikki viime vuosien neulomukseni ovat päätyneet UFOiksi (= UnFinished Object). Näistä tulee varmasti jokatalviset suosikkini.

Kaunista käsityötä ovat myös nämä Amforan kulhot, jotka eivät ole oikeastaan joulu- vaan syntymäpäivälahja, täytin siis vuosia muutama päivä sitten. Anoppi kertoi, että ne on maalattu vasemmalla kädellä – siis ihan oikeasti vasemmalla, jotta maalausjälki ei olisi liian täydellinen. No huh, joidenkin vasurit ovat tarkempia kuin toisten, sillä japanilaishenkiset kuviot ovat kerrassaan upeat.

Kuten näkyy, perjantaipuskaksi ei löytynyt haaveilemiani tulppaaneja mutta valkoiset ruusut tuovat saman alkuvuoden fiiliksen ja ovat todennäköisesti myös kestävämpää laatua. Hyvää viikonloppua sinne ruutujen taakse! Tänään tulee varmasti seurattua uutisia tavallista tarkemmin, jotta tietää, millainen arki odottaa maanantaina. Jännitetäänkö muissa koululaisperheissä ensi viikon kuvioita?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu