Perjantai-illan terveiset

Perjantai ja vapaa viikonloppu edessä! Minulla oli työviikon päätteeksi kolmen varhaisen aamuvuoron putki, mikä pistää tässä iässä hyrrät tehokkaasti sekaisin, vaikka ehtisinkin nukkua päiväunet vuorojen jälkeen. Nyt maha on täynnä perjantaipizzaa ja odottan jo innolla pääseväni nukkumaan kunnon yöunet ja herääväni lauantaipäivään uudella virkeydellä. Ennen sitä halusin kuitenkin tulla jättämään terveiset tänne blogiin, jolle olen yrittänyt antaa erityistä huomiota viime aikoina. Samanaikaisesti olen harkinnut, poistaisinko Facebook- ja Instagram-tilini kokonaan. Olen tehnyt hidasta lähtöä instasta jo vuosien ajan, välillä kuitenkin palannut takaisin katsomaan, olisiko sovelluksella minulle jotain korvaamatonta annettavaa. Sitten taas poistan sen puhelimestani, ja saattaa mennä kuukausia, että käyn vain silloin tällöin tietokoneella kurkkimassa päivityksiä. Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmän tästä aiheesta – miksi oikeastaan haluan lähteä sosiaalisesta mediasta (lukuunottamatta tietysti blogia)?

Perjantain kukat ovat tuoksuvia syreenejä. Postaukset ovat olleet viime aikoina varsin kukkapainotteisia, mutta tämä on ainoa keinoni taltioida nämä huumaavat viikot talven varalle.

Mukavaa viikonloppua ja kiva kun olette siellä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

8 kommentti(a)

 1. 5.25.24
  S said:

  Kyllä kiinnostaa kuulla! Ja kiva kun olet päivittänyt nyt tätä blogia ahkerasti. Uskon etten ole ainut, joka mieluiten lukee ns. perinteistä blogia. Kirjoituksesi ovat juuri sopivan pituisia ja aiheet itselleni myös ajankohtaisia; sisustus, puutarha, lapsiperhearki ym.
  Meillä ajatuksissa rakennuttaa talo ja jos sinulta löytyy siihen aihepiiriin vinkkejä, ideoita niin mielelläni lukisin jutun sen tiimoilta. Tai esim siitä, jos rakennuttaisit taloa joskus, mitkä asiat olisi teidän perheelle tärkeitä talon suhteen tai mitkä olet kokenut nykyisessä talossanne toimiviksi asioiksi. En nyt muista, oletteko rakennuttaneet nykyisen kotinne tai oletteko siinä alkuperäisiä asukkaita mutta tällainen teema kiinnostaa aiheena 🙂

  • 5.26.24
   lisbet said:

   Tuo onkin kiinnostava kysymys, kuinka paljon pelkällä blogilla olisi lukijoita nykymaailmassa, siis jos ei esimerkiksi jatkuvasti puffaa postauksiaan somessa (mitä pidän loppujen lopuksi aika keinotekoisena tapana hankkia lukijoita). Meneillään onkin eräänlainen testi, siis sen lisäksi että blogi on mukava harrastus ja tapa taltioida arkeani. Mutta palataan näihin juttuihin siinä postauksessa, jonka tästä aiheesta rustaan. Mukava että aihe kiinnostaa! Ja kiitos myös postausideasta, tartun siihen mielelläni. Tämä meidän nykyinenhän ei ole autotallia lukuunottamatta itse rakennuttamamme, vaan hieman viimeistelemättömänä ostettu.

 2. 5.25.24
  Jessica said:

  Komppaan edellistä, kiinnostaa kuulla! Olen samoilla linjoilla

 3. 5.25.24
  Leena said:

  Hei, mielenkiintoisia aiheita sinun blogissasi. Tämä on tasapainoinen ja elegantti sekä lämminhenkinen kokonaisuus. Mielellään myös kuulen ajatuksiasi fb:n ja instan käyttöön liittyen. Itselläni työn puolesta molemmat somet sekä tik tok, mutta siviilissä olen pitänyt usein taukoa facebookista, joka on ainut kanavani tällä haavaa. Ihanaa viikonvaihdetta sinne!

  • 5.26.24
   lisbet said:

   Kiitos kauniista palautteesta Leena! Täysin somettomaksi en itsekään pääse osin juuri noista työjutuista johtuen, eikä minulla loppujen lopuksi ole mitään sellaista omaa pientä ja yksityistäkään somekanavaa vastaan. Mutta olen tympääntynyt siihen, miten blogini sisältö on ikään kuin pakkosiirretty Metan alustalle ja millaisen yhteisön blogien siirtyminen instagramiin lopulta siellä synnytti. Mukava kuulla, että aihe kiinnostaa, aloin heti luonnostella postausta tästä.

 4. 5.28.24
  Laura said:

  On tosi kiva kun olet päivittänyt blogia nyt tiheästi. Olen Leenan kanssa samaa mieltä, että blogisi on tasapainoinen, elegantti ja lämminhenkinen kokonaisuus. Olen kiitollinen, kun kirjoitat vielä perinteistä blogia, sillä monet muut seuraamani blogaajat ovat lopettaneet ja julkaisevat nykyään Facebookissa tai Instagramissa. Itse en ole somessa edes työn puolesta. Pinterest tunnukset olen joskus luonut, mutta käyn siellä hirmu harvoin, ja WatsAppiin menin muutama vuosi sitten, kun esikoinen sai puhelimen (ja WA:n).

  Minusta kirjoitat niin hyvin, että kaikkea on kiva lukea. Lemppareitani ovat kuopustanne koskevat postaukset(koska meidän juniori on saman ikäinen), retket ja ihan tavallinen arki (vaatehuolto ja siivous, miten teillä voi olla niin siisti koti?!). Kiitos blogistasi❤️

  • 5.29.24
   lisbet said:

   Parasta kirjoittamisessa on se, kun kommenteissa on elonmerkkejä, ja myös ihmiset nimimerkkien takana tulevat vähän tutuiksi 🙂 Blogini lukijoissa lienee useampiakin kaltaisiasi, jotka eivät ole muualla somessa.