Pikkuapinoiden kanssa risteilyllä

IMG_9296IMG_9271IMG_9331 IMG_9368IMG_9322 IMG_9305 IMG_9312

Oltiin muutama yö risteilemässä koko perheen voimin. Kyseessä oli juuri sellainen loma, josta tarvitsisi toisen loman toipuakseen mutta jota ei silti vaihtaisi rauhallisempiin kotona vietettyihin hetkiin. Tällaista tämä nyt on pikkuapinoiden kanssa vielä ainakin muutaman vuoden. Voisin lähipäivinä kirjoittaa enemmänkin kokemuksiani lasten kanssa matkustamisesta. Kiitos ahkerasta kommentoinnista, vastailen viikonlopun aikana – nyt ei jaksa enempää!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

1 keskustelu

  1. 9.27.14
    Enna B said:

    Oletko lukenut ”Heinähattu ja Vilttitossu loman tarpeessa” ? Siinä kerrotaan tuollaisesta risteilymatkasta lasten näkökulmasta. Samaistutko ?