Puutarhuri itse

Pusero Pelle P – housut Lindex – laukku Tory Burch – sandaalit Ancient Greek Sandals

Tämän päivän kuvissa allekirjoittanut lähdössä kesäkukkakaupoille. Tiedättehän sen hetken, kun kesähelteet yhtäkkiä lävähtävät päälle ja huomaat, että pitäisi hieman, hmm, trimmata ja puunata ja viilata – enkä tarkoita nyt pihapuuhia. Aloitin eilen tämän urakan, minkä ansiosta uskalsin jo sujauttaa jalkaan sandaalit. Palataan niihin muihin tuloksiin loppuviikosta.

Haluaisin aina ostaa puutarhalta kaikki valkoiset kukat, mutta poimin kuitenkin daaliapuolelta mukaani myös pinkkiä ja punaista. Tiedän, että loppukesästä alan kaivata jo syvempiä värejä, ja daalioista on kiva poimia pieniä kimppuja sisälle. Vaikka minulla ei nyt olekaan trendikkäimpiä daalialajikkeita, näissä puutarhalta ostetuissa on se hyvä puoli, että ne ovat jo kukassa, ja ainakin viime vuonna samalta puutarhalta ostetut daaliat jaksoivat kukkia raivokkaasti läpi kesän ja syksyn aina ensimmäisten pakkasten tuloon.

Perennojakin pitäisi taas täydentää. Ja niitä köynnöksiä pihan rakennelmiin. Tilasin verkkokaupasta pari villiviinin ja köynnöshortensian taimea pergolaporttiin ja kokeilen, miten humalat menestyvät ruukkuistutuksena varsinaisen pergolan kyljessä.

Istutuspuuhat jäivät huomiselle, nyt täytyy painua pehkuihin!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele