Tänään Turussa

Miehen projekti vei meidät tänään Turkuun – tai mikäs minua sinne pakotti, se on vaan niin kiva kaupunki. Noudatin blogiperinteitä, joiden mukaan Turun visiittiin kuuluu ainakin lounas Tintåssa ja käynti Sisustuksen Koodissa. Koodissa olikin juuri tänään avattu Saana ja Ollin sekä BEdesignin pop-up-myymälät, joten pääsin tuoreeltaan ihastelemaan tuotteita.

Eilen Jyväskylä, tänään Turku. Vielä yhtenä kappaleena! Jos ihan rehellisiä ollaan, olen aika väsynyt. Kaksi päivää tukisukat jalassa tekee tehtävänsä. Huomenna lisää kuvia Koodin popupeista.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

  1. 5.28.13
    Anna said:

    Tinto <3
    Tsemppiä loppurutistukseen! 🙂