Saunaremontin loppusuora

Koska saunaremontin edelliset kuvat ovat huhtikuulta, ajattelin näyttää tämänhetkisen tilanteen. Vielä puuttuvat lauteiden etupaneloinnit ja ylälaude kokonaan. Se toteutetaan siirreltävinä, omilla jaloillaan seisovina penkkeinä/jakkaroina vähän niin kuin tässä kuvassa. Lisäksi pitäisi miettiä, millainen turvakaide kiukaan eteen tulee. Yksi vaihtoehto on Harvian oma pakettiratkaisu.

Saunassa on jo ehditty ottaa parit ensimmäiset löylyt pienellä remonttijakkaralla kyykistellen. Vaaleaa saunaa harkitseville ajattelin vinkata, että tämän värisillä lauteilla näkyy hyvin, jos saunojien jalkapohjissa on vähänkään isänmaata mukana. Puunvärinen tai tumma sauna on paljon armeliaampi. Kenties tämä oli kaikille lukijoista päivänselvää, mutta meille se tuli ensimmäisen saunomisen yhteydessä pienenä yllätyksenä… Jalkapesulle siis ennen saunaa, ettei tarvitse olla koko ajan kuuraamassa! Mökkisaunaksi en vaaleaa suosittelisi ollenkaan.

Joko siellä on käyty lauantaisaunassa vai onko jotain vauhdikkaampaa tiedossa?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 25.5.2013
  Vekarus said:

  Ihana kokonaisuus! Vau!

 2. 25.5.2013
  Padmerine said:

  Upea kokonaisuus! Todella näyttävä 🙂

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Välitän nämä terveiset puusepälle = miehelle:)

 3. 25.5.2013
  Riina said:

  Hyvältä näyttää saunanne ja taidan ensimmäistä kertaa nähdä valkoisen saunan, niin paljon nykyään on tummia näkynyt. Tämä versio on todella raikas ja kiva kontrasti tulee tumman lattian ja kylppärin seinälaatan kanssa. Meillä on muuten täysin sama kiuas, joka on juuri lämpiämässä, joten pian mennään lauantaisaunaan. Leppoisaa iltaa sinnekkin! 🙂

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Se on kyllä hauska kiuas! Onko teillä siinä jotkin kaiteet edessä?

 4. 25.5.2013
  Anonymous said:

  Hieno sauna mutta erityisesti noi laatat on aivan superhienot! S

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Niin ne kyllä on. Emme siis ole valinneet niitä itse! En varmaan olisi uskaltanut valkata tuollaisia, mutta sopivat hyvin tilaan.

 5. 26.5.2013
  Miia said:

  Onpa kyllä harvinaisen kaunis sauna! Ja tuo laatta!

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Kunpa se valmistuisi pian, että saisin ”loppukuvat” otettua.

 6. 26.5.2013
  Anonymous said:

  Ihana muuten mutta ne valkoiset kiuaskivet olisi kruunannut kaiken!Ne on upeet,pleas vaihda vielä:)

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Näillä harmailla mennään nyt jonkin aikaa. En tiedä, voiko tähän sellaisia pyöreäkanttisia valkoisia laittaakaan. Pitääpä selvittää!

 7. 26.5.2013

  On kyllä upea sauna ja kylppäri teilllä. Voi kun saisin omaan kotiin kaksi saunaa, niin toisesta tulisi valkoinen… 🙂 Tai sitten pitää hankkia se käsämökki, missä on muualla mökkifiilis ja sauna on valkoinen, raikas ja moderni… niin olisi sitten vastakohta kodille, jossa toisinpäin. =)

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Kaksi saunaa:D Mun pitäisi varmaan laittaa kolme, kun haluaisin sen puunvärisenkin!

 8. 27.5.2013
  Melina said:

  Upealta näyttää! Meille en ehkä just tuon likaantuvuuden takia uskaltaisi ottaa valkoista saunaa (lue: mies ei suostuisi). Silti vaan ihastelen teidän saunaa. Huoh.

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Kyllähän toi melko arka on. En tajua, miten me ei yhtään mietitty sitä puolta!

 9. 27.5.2013
  Anonymous said:

  kaunis on sauna,ehkä yhdistäisin puun värisen ylälauteen muuten valkoiseen

  • 3.6.2013
   lisbet e. said:

   Luulenpa, ettei tässä tilassa enää lähdetä irroittelemaan lisäämällä uutta väriä palettiin. Muuten puunväri saunassa on kyllä mielestäni kaunis.

 10. 28.5.2013

  Voi miten upea! Raikas, moderni ja pehmeä yhtä aikaa! 🙂