Sunnuntainen talvikoti

IMG_0712

Voi mahtavuus, että on lunta! Valoa riittää sisälläkin taas ihan eri malliin, kun pihalla hohtaa hanki. Aamupäivällä olimme poikien kanssa pulkkamäessä ja niin tuntui olevan koko lähitienoon pikkuväki. Esikoinen kyselee nyt koko ajan, onko jo joulu. Pukin saapumista ennakoitiin jo perjantaina, kun lunta alkoi leijailla. Ehkäpä tästä saadaan joulu rakennettua kotiin seuraavien viikkojen aikana.hd

Eilen illalla laitoin tilaukseen muutaman House Doctorin mustan ja harmaan joulutähden. Nämä taitavat olla muidenkin suosiossa tänä jouluna, sillä erityisesti keskikokoiset tähdet (kokoja on kaikkiaan kolme) olivat monesta verkkokaupasta loppu. Kävi mielessä, että näppäräkätinen askartelisi tällaisia kartongista varmaan itsekin? Lisäksi toivelistalla talvikotiin on harmaa lampaantalja. Ajattelin käydä Kodin1:ssä silittelemässä Annon taljoja.

IMG_0715 IMG_0713IMG_0718Hahah, mikäs se tässä? No tuleva Saana & Olli -tyynyni tietenkin. Tarkkasilmäisimmät havaitsevat, että edistystä ei viime raporttiin nähden ole juurikaan tapahtunut. Nyt äkkiä parin sentin spurtti, että pääsen kirjoneuleen pariin!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - meteorologi, lääketieteen kandidaatti, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

keskustele

10 keskustelu

 1. 11.23.14
  Lina said:

  Kaunis ja jouluinen koti teillä!

 2. 11.23.14
  Terttu Kantola said:

  Ihana talvikoti, siihen harmaa talja sopii todella kauniisti!

  • 11.23.14
   lisbet e. said:

   Niinpä, toisi vähän sävyä valkoisen keskelle…

 3. 11.23.14

  Tosi kivoja talvi/joulujuttuja teillä.
  Onneksi satoi vähän lunta -toivottavasti sitä olisi myös jouluna täällä etelässäkin.

  • 11.23.14
   lisbet e. said:

   Samaa minäkin toivon! Lunta, sopivasti. Ei kuitenkaan liikaa, loputtomia lumitöitä ei jaksa…

 4. 11.23.14
  Erika_M said:

  Tervehdys!

  Ajattelin viimein kommentoida blogiasi, sillä löysin tämän jokunen aika sitten. Onneksi löysin! Ensinnäkin kiitokset aivan upeasta blogista. Otat upeita kuvia ja mikä parasta, kirjoitat hyvin! Nykypäivän blogiviidakko on nimittäin täynnä kielellisesti ja kieliopillisesti ontuvia – vaikkakin visuaalisesti hienoja – blogeja. Täytyy myöntää, että oikeinkirjoitus ja ennen kaikkea sen puute tympii välillä pahemman kerran. Mielestäni se on kuitenkin kuvien ohella tärkein blogin anti, joten siihen kannattaisi panostaa, kuten sinä olet tehnyt.

  Olen nimenomaan sinun blogistasi etsinyt inspiraatiota sisustukseeni. Nyt tilanne on ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä ostin perheineni uuden asunnon, jota aion hartaasti sisustaa juuri mieleisekseni. Sattumoisin makuni täsmää moneltakin osin sinun makusi kanssa, joten käyn harva se päivä tutkailemassa ottamiasi sisustuskuvia etsien ideoita. Tähän liittyen minua kiinnostaisi kotinne valaisinratkaisut tarkemmin. Millaisia valaisimia teillä on esimerkiksi olotiloissa? Suositko tiettyjä tyylejä tai esimerkiksi suunnittelijoita valaisimien valinnassa? Lisäätkö talveksi lisää valoa esimerkiksi joulu- tai tunnelmavalojen muodossa?

  Kiitokset jo etukäteen vastauksista ja tunnelmallista joulun odotusta! 🙂

  • 11.24.14
   lisbet e. said:

   Kiitos kommentista ja kauniista sanoista! Luulen, että moni kirjoittaa blogia tarkoituksella aika rennolla otteella – vähän niin kuin Facebook-viestejä kavereille hymiöineen kaikkineen:) Minulla on ollut alusta asti hieman toinen tyyli ja mukava kuulla, että se miellyttää.

   Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti löydät blogimaailmasta ideoita, vaikka ainakin omalta osalta tuntuu, että koti on kovin keskeneräinen (myös) valaistusratkaisujen suhteen – toivelistalla on vaikka mitä jalkalamppua ja kohdevalaisinta, mutta täytyy vain jatkaa säästämistä, jotta toiveet joskus toteutuvat. Yleisvalaistus on meillä kuitenkin pitkälti hoidossa kattoon upotettujen halogeenien ansiosta. Niitä ovatkin rakennuttajat viljelleet laajasti, kodissamme on arviolta 40 halogeenivalaisinta… Osa niistä on suunnattavia, kuten olohuoneiden ja portaikon yhteydessä olevat spotit.

   PS. Valkoisen Harmajan Suvi on kirjoitellut laajasti kotinsa hienoista valaistusratkaisuista, kaikki aiheeseen liittyvät postaukset löytyvät täältä: http://divaaniblogit.fi/valkoinenharmaja/tag/valaistus-2/

 5. 11.24.14

  Niin kaunista! Ihana joulufiiliksen nostatus 🙂