Tähtiä, pilviä, metsää, lampaita ja muutama pupu

IMG_2725

Eilen jouluostoksilla pistäydyin Granitiin lahjapaperien perässä, mutta ostoskoriin tarttui jotain muutakin. Myymälässä oli esillä uusi Fine Little Day -ruotsalaisbrandin suunnittelema erityiskokoelma. Pupujen suurena ystävänä hankin lastenhuoneeseen sarjan julisteet ja pikkuväen paketteja ajatellen lahjapaperirullan. Mallistoon kuuluu lisäksi lastenvaatteita (joita ei tosin ollut Forumin myymälässä, mutta Bulevardilta kuulemma löytyy) sekä säilytyslaatikoita ja -kansioita.

Fine Little Day lienee tunnetuin blogimaailmassa usein vilahtelevan Gran-kuosinsa ansiosta, meilläkin se löytyy yhdestä tyynynpäällisestä. Metsämaisemassa seikkaillaan myös tässä uudessa printissä. Vaikka kyse on selvästi suunnittelija Elisabeth Dunkerin omasta hengentuotteesta, ihan pieniltä Metsänväki-vibeseiltä ei puukuviota katsellessa voi välttyä, jos vielä muistatte Kristina Isolan plagiaattikohun…

IMG_2744 IMG_2720

Pahoittelut, ettei lastenhuoneesta ole vieläkään laajempia kuvia. Yritin jo kerran ottaa niitä mutten ollut lopputulokseen ollenkaan tyytyväinen. Perfektionismi iski ja vielä pitää fiksata pari juttua… Tässä kuvassa näkyvät vuodevaatteet ovat Anttilan ANNO:lta, miehen lapsuudenkodista peräisin olevan lammaspeiton alkuperästä ei puolestaan ole täyttä varmuutta. Julisteet odottavat kehyksiä: Granitissa olisi ollut sopivia kehyksiä 30 cm x 40 cm  julisteille, mutta ne olivat vähän painavan oloiset kipsilevyseiniämme ajatellen. Ainakin Ikeasta löytyy vastaavia.

Huoneesta tosiaan löytyy kuosi poikineen, kun on lammasta, pilveä, metsää, pupua ja tähteä, mutta maltillisen väriskaalan ansiosta kokonaisuus pysyy vielä kasassa. Vai pysyykö?

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

5 keskustelu

 1. 12.17.15
  Auroora said:

  Harmoonisen näköinen kokonaisuus tämä teidän lastenhuone. Tykkään, että on rauhallisia ja maanläheisiä sävyjä. Useissa blogeissa näkyneet kirkkaat ja jyrkät värit, esim kelt-musta-valk-yhdistelmät, ovat alkaneet (ainakin minua) jo vähän kyllästyttää. Minusta on kuitenkin mukavaa se, että lasten huoneessa ilotellaan kuoseilla ja kuvioilla – ihan niin kuin teillä. 🙂
  Ompa mukava, että olet palannut blogisi kanssa ilahduttamaan meitä lukijoita – ja kauniiden kuviesi katselijoita. Ihanaa, rauhallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  • 12.22.15
   lisbet said:

   Mulle on käynyt ihan samoin. Muistan vielä, kun blogini perustamisen aikoihin (2012) ihailin juuri noita mainitsemiasi musta-valko-kelta-lastenhuoneita – nyt ne näyttävät hieman ikääntyneiltä, kuten muukin jyrkkäkontrastinen sisustus. Nopeasti trendit muuttuvat tälläkin alalla ja silmä seuraa nopeasti mukana. Lastenhuoneet ovat toisaalta paikkoja, jotka näyttävät vuosikymmenestä toiseen samalta – sotkuiselta! 😀 Mukavaa joulua sinnekin, kiva että te lukijatkin olette löytäneet takaisin blogiini:)

 2. 12.19.15
  Hanna said:

  Kaunista, vihreä väri näyttää mukavalta lastenhuoneessa.

  • 12.22.15
   lisbet said:

   Kiitos Hanna, tuossa olikin jo keskustelua keltaisesta lastenhuoneen tehostevärinä. Trendi on nyt selvästi maltillisempiin väriin (noh, lastenhuoneessa), ehkä vihreä on sellainen…