Tänään äidillä ei ole kiire

IMG_6417Tämä on taas ollut yksi niitä viikkoja. Töitä, pihatöitä, kotitöitä ja viiden tunnin yöunia. Mitä saisinkaan aikaan, jos olisin aina näin tehokas? Mahahaavan kenties? Monella muullakin taitaa olla meneillään kiireiset ajat, sillä eivätkös nämä ole ne viikot, jolloin pitää saattaa kaikki työvuoden projektit päätökseen ennen kesälomia. Oletteko jo kesälomatunnelmissa vai painatteko pitkää päivää toimistolla?

Eilen lupasin pojalle – ja itselleni – että huomenna äidillä ei ole kiire. Päivä onkin ollut aiempia idyllisempi. Kokosin eilisen Kustaan päivän kunniaksi mansikkakakun, jota oli nauttimassa peräti neljä Kustaata, sillä miehen isä on ollut auttamassa autotallitöissä. Poimimme pojan kanssa pöytään koiranputket takapihalta. Kun asettelimme niitä maljakoihin, poika kysyi: ”Otetaanko äiti näistä valokuva?” Taidan olla vähän ilmiselvä lapsillenikin.

IMG_6404IMG_6385 IMG_6405 IMG_6421

Myös Ulpu Jänöläinen on päässyt kesän makuun kaivamalla hiekkalaatikon täyteen kaninkoloja. Me taidamme vielä lähteä testaamaan uimavedet. Kesäistä lauantaita!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

9 kommentti(a)

 1. 6.7.14

  Ihana kommentti pojalta. Köh. ;D Ja niin söpö Ulpu J. Onpa huippukivaa, kun oot back, Lisbet!

  • 6.13.14
   lisbet said:

   Noiden kommenttien jälkeen tulee kyllä mietittyä, millaisena lapset mahtavat nähdä blogiharrastukseni… 😀

 2. 6.7.14
  JohannaL said:

  Onpas herkullisen näköinen mansikkakakku ja ihana terassi!

 3. 6.8.14
  päivi said:

  Ihanan näköinen kakku, nam! Ja noi koiranputket, kyllä luonto osaa aina yllättää kauneudellaan, niin keveitä ja herkkiä ☆
  -päivi-

  • 6.12.14
   lisbet said:

   Niin ovat, harmi kun tämä kauneus menee niin nopeasti ohi!

 4. 6.11.14
  Pinja said:

  Vähän asian vierestä 😀 mutta onko teillä siis pupu? Haluaisitkohan joskus tehdä postauksen kanin asuinympäristöstä teillä? Meillä on maailman kiltein ja lutuisin luppis mutta koppi tarvikkeineen ei oikein istu mun sisustussilmään… Vinkkejä siis kaivattaisiin ;)!

  • 6.13.14
   lisbet said:

   Joo on, ennen oli kaksi mutta toinen valitettavasti menehtyi ennen joulua… Meidän pupuratkaisut eivät todellakaan ole sisustuksellisia. Nykykodissa pupu asustaa talvet kodinhoitohuoneessa ja kesät ulkona isossa häkissä. Sisällä sillä ei ole oikeastaan häkkiä ollenkaan, mutta se ei tule khh:sta ulos, koska pelkää liukasta laminaattia. Vähän väliä imuroidaan sit karvat ja irtopapanat kodinhoitohuoneen lattialta:D