Terveiset siivouspäivän keskeltä

Matto on kannettu ulos ja kuusestakin osa koristeista riisuttu, mutta muuten siivouspäivä etenee pienen työnjohtajani tahdissa. Joulukoristeiden ohella olen siivonnut jäljellä olevia joulukonvehteja, kröhöm, mahaani. Viime päivinä vauva on nukkunut hyvät, pitkät päiväunet keskellä päivää (kiitos RockIt), mutta juuri tänään unet jäivät odotettua lyhyemmiksi. Ehkä mies vie vauvan lenkille töistä tultuaan ja minä saan ainakin havunneulaset imuroitua.

Kukkakuvioinen body POP:in kevätmallistoa.

Esineisiin tarttuminen ja niiden vieminen suuhun on tämän hetken kiinnostavin juttu. Tosin usein käy niin, että esine katoaa jonnekin ja imeskeltäväksi jää oma nyrkki. Ensi viikon ostoslistalla on tukevakahvainen nokkamuki ja pussi maustamattomia maissinaksuja, jospa nekin löytäisivät tiensä ääntä kohti. Ajattelin, että maissinaksut olisivat helppo ja turvallinen tapa aloitella sormiruokailua, nehän käytännössä sulavat heti suuhun jouduttuaan. Millaista sormiruokaa te olette tarjonneet aivan pienille vauvoille?

Siivouspäivä jatkuu tyttöä Manducassa kanniskellen, hei huomiseen!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 7.1.2023
  Tuula said:

  Tämä sun työnjohtaja on kyllä niin suloinen. Samat hommat täälläkin tänään, tosin ihan aikuisten kesken. Mukavaa viikonloppua.

  • 8.1.2023
   lisbet said:

   Hän kyllä on <3 (minustakin, luonnollisesti). Eilinen taisi olla valtakunnan virallinen siivouspäivä. Imuroin niitä kuusenneulasia vielä pitkin iltaa, mutta kyllä olikin sitten mukavaa kantaa hangessa virkistynyt villamatto sisään. Mukavaa sunnuntaita!