Laiska loppiainen

Parin puuhakkaan päivän jälkeen tänään on ollut sellainen olo, etten oikein jaksaisi mitään. Olen ihan… loppiainen. Ehkä joku muukin jakaa siellä tunteen, että paluu arjen rutiineihin juhlasesongin jälkeen on tervetullut. No, pari päivää joululomaa vielä, ainakin jos elätte kouluarjen tahtiin. Viikonlopulle jäi kaikki se, mitä olin suunnitellut tekeväni tänään: tuon villalankamaton imurointi ja tuuletus lumihangessa, kuusen purkaminen ja kanto ulos, joulukoristeiden pakkaaminen ja yleinen järjestely joulun jäljiltä, alakerran imurointi ja lattioiden pyyhkiminen…

Ensi viikko pyörähtää käyntiin nelikuisneuvolalla ja sen jälkeen voidaankin aloittaa maistelemaan kiinteitä ruokia. Nykysuositus on tosiaan se, että kiinteitä voi aloittaa neljän kuukauden iässä ja puolen vuoden iässä olisi hyvä olla jo jonkinlainen ateriarytmi. Uskon, että meillä kiinteät saavat hyvän vastaanoton. Vauva on jo jonkin aikaa ollut hyvin kiinnostunut siitä, mitä me muut pistämme suuhumme, jopa siinä määrin, että olen tuntenut oloni hieman syylliseksi syödessäni jotain hänen nähtensä.

Hyvää loppiaisiltaa sinne! Minä menen tekemään pizzataikinan, joka olisi pitänyt laittaa tulille jo pari tuntia sitten.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele