Visuaalisia herkkuja

Hauska ja kiireinen työviikko takana! Työn lisäksi blogi on pitänyt kiireisenä, sillä olen koodannut  uutta ulkoasua. Valitettavasti olen joutunut toteamaan, että tämä yksipalstainen malli on tulossa tiensä päähän, vaikka pidänkin sen selkeästä ratkaisusta.

Suklaat ovat Stockan herkusta. Kaunis ulkomuoto taitaa olla puoli ruokaa niin blogeissa kuin konvehtirasiossa, olivat ne muuten miten pieniä ja vaatimattomia tahansa.

Uusi layout siis tulossa heinäkuun puolella.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 2.7.2012
  Netta said:

  Itse just mietin, että olisin muokannut blogin pohjan yksipalstaiseksi – sitten kun syksyllä enemmän aikaa. Kuville jäisi silloin enemmän tilaa, mut tosiaan silloin jää nuo sivupalkit käyttämättä. Mielenkiinnolla odottelen uutta leiskaa 🙂 Ja ihanalta näyttävät nuo sinun herkut.

  • 4.7.2012
   lisbet said:

   Minuakin vähän harmittaa kuvien kapeneminen, mutta kompensoin sitä korkeuden kasvattamisella. Itselleni tuli vähitellen sellainen olo, että lukijat eivät löytäneet sivun loppuun sijoitettua ”sivupalkkia”, joten päätin siirtyä tähän vakioasetteluun.