Visuaalisia herkkuja

Hauska ja kiireinen työviikko takana! Työn lisäksi blogi on pitänyt kiireisenä, sillä olen koodannut  uutta ulkoasua. Valitettavasti olen joutunut toteamaan, että tämä yksipalstainen malli on tulossa tiensä päähän, vaikka pidänkin sen selkeästä ratkaisusta.

Suklaat ovat Stockan herkusta. Kaunis ulkomuoto taitaa olla puoli ruokaa niin blogeissa kuin konvehtirasiossa, olivat ne muuten miten pieniä ja vaatimattomia tahansa.

Uusi layout siis tulossa heinäkuun puolella.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

2 kommentti(a)

 1. 7.2.12
  Netta said:

  Itse just mietin, että olisin muokannut blogin pohjan yksipalstaiseksi – sitten kun syksyllä enemmän aikaa. Kuville jäisi silloin enemmän tilaa, mut tosiaan silloin jää nuo sivupalkit käyttämättä. Mielenkiinnolla odottelen uutta leiskaa 🙂 Ja ihanalta näyttävät nuo sinun herkut.

  • 7.4.12
   lisbet said:

   Minuakin vähän harmittaa kuvien kapeneminen, mutta kompensoin sitä korkeuden kasvattamisella. Itselleni tuli vähitellen sellainen olo, että lukijat eivät löytäneet sivun loppuun sijoitettua ”sivupalkkia”, joten päätin siirtyä tähän vakioasetteluun.