Asukuvia rytöläjän sijalla

Pelle P neulepusero & pellavapaita | KappAhl housut | By Malene Birger laukku | Adidas tennarit | RayBan aurinkolasit

Kuvissa allekirjoittanut lähdössä asioille, pari juttua hoidettavana ennen kuin huomenna starttaamme pienelle äiti & pojat -reissulle. Autotallin sivukäytävä on harvemmin nähty asukuvien taustana, mutta tänään se pääsi rooliinsa ihan vain siitä ilosta, että pari vuotta käytävällä majaillut yli jääneiden pihakivien pino on vihdoin saatu raivattua tiehensä. Itsehän olisin lahjoittanut kivet pois jo ajat sitten, mutta rakas puolisoni tuntee suurta luopumisen tuskaa kaikenlaisesta käyttökelpoisesta. Kivet saivat sijoituspaikan autotallin käyttöullakolta, ja sinne ne epäilemättä saavat unohtua. Eilen veimme myös peräkärryllisen remontti- ja muuta jätettä Sortti-asemalle. Onneksi olin mukana viskomassa kipsilevyn palasia ja laattojen leikkausjäänteitä kierrätyslavoille, sillä pahoin pelkään, että muuten osa jätteistä olisi palannut reissulta takaisin. Tunnistaako joku ilmiön – onko teillä keräilyyn taipuvaisia puolisoja?

Nyt olemme toden totta siinä tilanteessa, että pihallamme ei ole yhtään rytöläjää. Aion jatkossakin taistella sinnikkäästi niiden ilmaantumista vastaan, vaikka jostain läjiä tuntuu aina pullahtavan esiin.

Iloisena siitä, että tämän käytävän voi kävellä päästä päähän väistelemättä esteitä.

Nyt pakkaamaan!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele