Isommalla kirkolla

Äiti & pojat -reissun tavanomainen kohde on ollut Tukholma, mutta tällä kertaa olemmekin Milanossa. Lensimme tänne tänään ja iltapäiväksi ehdimme jo Piazza del Duomolle. En välttämättä rakasta helteisiä suurkaupunkeja, mutta olihan tuo aukion arkkitehtuuri aikamoista. Taustalla näkyvä Galleria Vittorio Emanuele II on Italian vanhin edelleen toiminnassa oleva ostosgalleria. Minusta ja seuralaisestani oikealla kuvan ulkopuolella kohoaa mahtava goottilaiskatedraali Duomo di Milano.

Mutta oikeastaan olimme täällä pizzan perässä. Olihan sentään perjantai.

Tarkoitus on tehdä pari retkeä Milanon ulkopuolelle, jotain pojille ja jotain äidille. Palataan niiden merkeissä lähipäivinä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, siviilissä osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 kommentti(a)

 1. 7.6.24
  JJ said:

  Mukavaa lomaa ja reissua!

 2. 7.6.24
  Leena said:

  Oih, kyllä pizza ja Italia. Ruoka on mainio syy matkustaa 🙂 Viime kesänä tuli myös reissattua Pohjois-Italiassa Milano-Genova-Riomaggiore. Ihanaa lomaa! Mielellään kuulen kohteistanne lisää.

  • 7.11.24
   lisbet said:

   Minulle tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta Italiassa!