Eka kerta

asennemedia-roba-lounge-5325

Tiedättehän ne bloggaajat. Ne vaan juo päivät pitkät kuohujuomaa kera macaron-leivosten ja juoksee kaiken maailman brunsseilla käsilaukut heiluen. Illalla blogista voi lukea pohdinnat siitä, lähtisikö Balille vai Pariisiin ja voiko valkoisia farkkuja käyttää talvella.

asennemedia-roba-lounge-5342

Kaiken maailman brunssit ovat olleet tähän asti bloggaamisestani kaukana. Kirjoittaminen ja kuvaaminen on ollut yksin nykertämistä ja blogikollegoita olen tavannut lähinnä virtuaalisesti. Vaikka olen aiemmin ollut mukana portaalissa, olen tehokkaasti onnistunut välttämään kaikki blogeihin liittyvät sosiaaliset kokoontumiset: palkintogaalat, brändi-illat tai pr-toimistojen perjantaikuohuvat. Iltariennoista on ollut helpointa kieltäytyä, koska joudun työni puolesta joka tapauksessa olemaan paljon iltoja pois kotoa. Rimakauhu osallistua johonkin lifestylebloggaajien kokoontumisajoista on kasvanut vuosien mittaan. Olen kuitenkin oikeasti aika introvertti. Bloggaamisesta ja sosiaalisesta mediasta pidän juuri siksi, että siinä saan itse valita, koska olen seurallinen ja koska laitan läppärin kiinni.

Mutta nyt se on tehty; olen ollut mukana blogitapahtumassa. Kutsusta kieltäytyminen ei tällä kertaa ollut vaihtoehto, olihan kyse Asennemedian 1-vuotissynttäreistä ja mahdollisuudesta päästä ensi kertaa tapaamaan uusia blogikollegoitani. Oli sen verran kiva brunssi, että saatan uskaltautua blogitreffeille tulevaisuudessakin. Kotimatkalla mietin, että olenpa onnekas, kun saan olla mukana näin mahtavassa ja energisessä yhteisössä. Yritänpä ammentaa heidän energiastaan ja asenteestaan vähän itsellenikin.

asennemedia-roba-lounge-01336

asennemedia-roba-lounge-5296

Tämä taideteos on Say it with a cakesta.

asennemedia-roba-lounge-group_color-

Viime lauantaina Roba Loungessa kokoontuivat siis Laura, Laura, Noora, Henriikka, Juulia, Viena, Ulla, yours truly, Anne, Tuulia ja Aino. Tässä välissä ehtikin vierähtää aika hullu viikko, joka piti minut tehokkaasti pois blogin äärestä. Edelliseen postaukseeni tuli runsaasti kommentteja (vastaan niihin pian!) ja olen tässä viikon varrella miettinyt paljon blogini suuntaa. Olitte mielipiteissänne melko yksimielisiä, joten laajempaa lifestylenäkökulmaa on tiedossa.

Upeat kuvat otti Sami Jämsén.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

6 keskustelu

 1. 2.6.16
  Sarp said:

  Blogitapaamiset on kultaa.
  Vertaistukea tarvii jokainen 🙂

  • 2.6.16
   lisbet said:

   Niin totta, eikä bloggaamisesta voi oikein puhua kuin toisen bloggaajan kanssa.

 2. 2.8.16

  Tykkään todella paljon blogistasi, hienoa, että palasit! Minäkin tykkään lukea laajasti eri aihealueista, erityisesti sisustukseen ja tyyliin liittyvistä jutuista. Upeaan joukkoon olet päässyt liittymään!

  • 2.10.16
   lisbet said:

   Kiitos, sinunkin blogisi on ihana uusi tuttavuus!

 3. 2.22.16
  Tintti said:

  Hehe, valkoiset farkut ja talvi ☺️ Tärkeitä juttuja. ☺️ Ja ihanaa kuulla, jos täältäkin saa jatkossa lukea erilaisia lifestyle-juttuja, ne kiinnostavat kovasti!

  • 2.24.16
   lisbet said:

   Apua, en tarkoittanut henkilökohtaisesti 😀 Mutta taitaa olla useammassa blogissa käsitelty, hyvin tärkeä aihe 😀