Pinks from the Past

IMG_1345

Se tulee joka vuosi tähän aikaan. Pinkki hiipii talven monotonisuuteen, sisustustyynyihin, kukkiin ja asusteisiin vihjailemaan kevään lähestymisestä. Tein sukelluksen kuva-arkistoihini ja poimin joitain julkaisemattomia tai vanhan blogin puolella olleita kuvia, joissa näkyy Lisbetin romanttinen, pinkimpi puoli. Tule pian, kevät!

IMG_1486 IMG_2456 IMG_2267

Tiedättekö, mitä minulla on ikävä kevään lisäksi? Vanhaa blogiani, sitä jonka aloitin 2012. Kirjoitin ensimmäisenä vuonna paljon pukeutumisesta, kosmetiikasta ja matkailusta – osittain juuri siksi, että silloin elämääni mahtui paljon enemmän näitä iloja. Kun ostimme talon ja kuopus syntyi, blogin painopiste siirtyi vahvasti sisustusasioihin. Eikä siinä mitään pahaa, kirjoitan ja kuvaan sisustusjuttuja oikein mielelläni. Viisas neuvo kuitenkin kuuluu, että pitäisi kirjoittaa sellaista blogia, jota itse haluaisi lukea. Kaikista suosikeimmat suosikkiblogini ovat sellaisia, jotka käsittelevät lifestyleaiheita monipuolisesti. Toisaalta toinen viisas neuvo kuuluu, että bloggaajan tulisi valita oma nichensä ja pysyä tiukasti siinä. Aihepiirien heittely edestakaisin kuulemma hämmentää ja karkoittaa lukijat. Siispä sisustusblogit sisutusblogeina, muotiblogit muotiblogeina ja ruokablogit ruokablogeina?

Oikeastaan olen jo tehnyt päätökseni blogin aihepiireistä. Siksi olen varjellut syksystä asti tuota yläpalkissa näkyvää Tyyli & pukeutuminen -kategoriaa, joka on tällä hetkellä typötyhjä mutta saa siis jatkossa täytettä. Haluaisin silti kuulla teidän mielipiteitänne siitä, kumpi on parempi: tiukasti yhden aihepiirin blogi vai eri elämänalueita syleilevä lifestylekuvaus?

Tallenna

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

nousussa nyt

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 27.1.2016
  Ripi said:

  Lifestyleblogi, ehdottomasti. Kun ei tää omakaan elämä ihan pelkkää sisustamista ole. 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Ei munkaan ja siksi haluaisin laajentaa aihepiiriä!

 2. 27.1.2016
  Sinirinta said:

  Kyllä monipuolisuus pitää mielenkiintoa yllä. On kiva lukea ja katsella kuvia juttuista joissa on vaihtelua aihepiireissä, vaikka ne aina ei edes osuis omalle kohdalle. Vanhasta blogistasi esim. poimin hyviä lahjavinkkejä sen avulla, että näki mitä kaikkea on olemassa. Ei ole menneet avainnauha, laukun sisuspussukka eikä kolmikulmaiset lautaset turhuuksien piikkiin.
  Sisustamisesta on kiva lukea, mutta harvoinpa sitä kotiaan sisustaa kuten joku toinen. Elämäntyyli kunniaan. 😍

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Mukava kuulla 🙂 Ja sehän juuri on lifestyleblogien idea, ettei tarvitse kopioida, vaan poimia itselle sopivat jutut.

 3. 27.1.2016

  Mä just tänään kirjoitin samaisesta aiheesta :))! Hassua!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Tää on selvästi ollut suosittu aihe blogeissa 😀 Onkohan joku vuodenvaihteen kipuilujuttu….!

 4. 27.1.2016
  NinnuK said:

  Lifestyleblogeja on ehdottomasti mielenkiintoisempaa lukea! Olinkin aikonut pyytää sinua esittelemään vaatekaappisi 😊

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   No nyt on jatkossa pukeutumisjuttujakin enempi tiedossa 😀

 5. 27.1.2016

  Pinkkihän on nyt Pantonen vuoden väreissäkin, eli sikälikin pinnalla – kevääseen se kyllä sopiikin ihanasti. Kyllä meilläkin pieni piikki näkyy tilauksissa keväällä, kun pinkki matto rupeaa monesta tuntumaan tarpeelliselta. 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Niin totta! Mutta se pantonen toinen vuoden teemaväri ei uponnut muhun ollenkaan :/

 6. 27.1.2016
  Anna-Mari said:

  Monipuolisesti eri aihealueista = mielenkiintoista! 🙂

 7. 27.1.2016

  Ehdottomasti monipuolinen blogi ! Olen miettinyt paljon samoja juttuja, mutta aina päädyn samaan…kuinka moni oikeasti voi sanoa pysyttelevänsä ainoastaan yhdessä lajissa ? !
  Ihania kuvia, kevät hiipii vahvasti ajatuksiin ja sohvalle täälläkin 🙂 Mukavaa pikkulauantaita!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Aika harva varmaan voi sanoa niin. Puhtaita sisustusblogeja löytynee Suomesta vain kourallinen ja niistäkin suurin osa on ammatikseen sisustamisen ja stailaamisen kanssa puuhaavien blogeja. Niissä on kauniita ja inspiroivia kuvia, mutta suhde bloggaajaan jää etäiseksi.

 8. 27.1.2016
  Susanna said:

  Lifestyleblogi ehdottomasti. Kuulostaa hyvältä tuo Tyyli ja pukeutuminen -kategoria. 🙂

 9. 27.1.2016
  Marjut said:

  Mun ehdoton lemppariblogi! Anything goes 🌸

 10. 27.1.2016
  Anne said:

  Kyllä blogi saa ehottomasti olla monipuolinen ja minä ainakin olen ihan kaipaillut niitä pukeutumisjuttujasi 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   No sehän on mukava kuulla. Aika moni onkin näköjään ”löytänyt” blogini aikoinaan tyyli- eikä niinkään sisustusblogina 😀

 11. 27.1.2016
  Lotta said:

  Lifestylea, ehdottomasti! Oli kivaa lukea juttusi konmarittamisesta! Vaatejutut kiinnostavat, myös lastenvaatteet! Ja elämänhallintaan liittyvät jutut, mitä ne sitten ovatkaan 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Elämänhallinta, ihan pakko vähän nauraa sille, että mulla olisi jotain rahkeita kirjoittaa asiasta. Mutta ehkä mä voisin välillä avautua pyrkimyksistäni elämänhallintaan!

 12. 27.1.2016
  Riikka said:

  Monipuolinen lifestylesisältö kuulostaa hyvältä! Onhan niinkin, että blogia pitää kirjoittaa omien fiilisten mukaan 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Näinpä, ei tässä muuten oikein olisi järkeä.

 13. 27.1.2016
  Paula said:

  Lifestylea ehdottomasti! Blogisi on aivan helmi ja kurkistukset tyyliin ja kosmetiikkaan ovat ihania, joten niitä lisää 💖

 14. 27.1.2016

  Minä liputan myös monipuolisuuden nimiin ja se toki omassa blogissa näkyykin 🙂 Mutta toisaalta minusta on paras tehdä juuri sitä mitä itsestä tuntuu hyvälle, jos haluaa keskittyä pelkästään vaikkapa sisustamiseen, on se minusta ihan ok, mikäli linjaus on itselle ominainen valinta. Jos taas haluaa jakaa erilaisia ajatuksiaan ja ideoitaan ns. vapaammin, ja se on luontevaa, niin tietysti silloin se. Mutta jos saa valita, niin pidän monipuolisuudesta. Se tuo sisältöihin aina enemmän vaihtelua ja ehkäpä myös lähentää kirjoittajan ja lukijan suhdetta, väkisinkin kun kirjoittaja antaa itsestään laveammin.

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Tuossa yläpuolella jo totesinkin, että niissä muutamissa kotimaisissa blogeissa, joissa keskitytään vain sisustukseen, suhde bloggaajaan on ainakin mulla jäänyt etäiseksi. Kuvat ovat kyllä niissä kauniita ja inpiroivia!

 15. 27.1.2016
  Tuikku said:

  Liputan myös monipuolisuuden ja lifestyle-vivahteen puolesta 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Jei, pidetään monipuolisuuden lippua korkealla 😀

 16. 27.1.2016

  Minusta on tärkeintä tehdä siten miten itse luontevimmaksi näkee. Minun blogini keskittyy vahvasti sisustamiseen (vaikka välillä, harvemmin, saatan poiketa linjasta) ja se tuntuu minusta oikealta valinnalta. Ja koen, että se on ollut kaikin puolin oikea valinta. 🙂 Olen sitä mieltä, että yhdestäkin aihepiiristä voi kirjoittaa monipuolisesti, mutta toki se on haastavampaa. Itse luen enimmäkseen sisustusblogeja ja lifestyleblogeja.

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Luinkin jo bloggauksesi, jossa käsittelit asiaa. Tärkeintä on varmaan tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu! Blogisi on ihana ja vaikka painopisteesi on sisustamisessa, olet jotenkin tosi vahvasti myös itse läsnä 😀

 17. 27.1.2016
  Sari Niinimäki said:

  Monipuolisesti monia elämänalueita, kiitos! Pelkkä muotibloggaaminen on teinien hommaa ja pelkkä sisustaminen kyllästyttää. Me aikuisethan jo tiedämme, että elämä on moniulotteista, eikö niin?

  Sari N.

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Näinpä. Harva teini kirjoittaa sisustusblogia omasta huoneestaan tai opiskelijaboksistaan. Ja toisaalta aikuisilla on jo aika paljon muutakin agendallaan kuin vaatekaapin sisältö. Mennään siis sen mukaan, mikä omassa elämässä on ajankohtaista!

 18. 27.1.2016
  Minna said:

  Ääni monipuolisuudelle! Ainakaan minä en jaksa lukea blogia, joka käsittelee vain yhtä aihetta.
  Ihania kuvia, vaaleanpunainen on suosikkivärini!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Kiitos kommentista, pinkkejä päiviä kevääseesi!

 19. 27.1.2016

  Kiva, jos saamme nauttia tyylijutuistasikin! Ei ole kauaa, kun pohdin samaa ja tulin siihen tulokseen, että rönsyilen kun siltä tuntuu. Vapauttavaa!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Näin juuri: että antaa itselleen luvan kirjoittaa sellaista blogia, jota itse haluaa kirjoittaa.

 20. 28.1.2016
  jaana said:

  Pukeutumisjuttuja ja meikkileikkejä mukaan! Elämä on kaunista ja ihanaa!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Mä yritän pitää tämän kommentin mielessä. Elämä tosiaan on kaunista ja ihanaa eikä läheskään aina niin vakavaa kuin luulisi 😀

 21. 28.1.2016
  Janica said:

  Kuvasi ovat niin kauniita ja kirjoituksesi tyylikästä, joten mielelläni ammennan blogistasi inspiraatiota muistakin aiheista!

 22. 29.1.2016
  Anna said:

  Ääni monipuolisuudelle täältäkin suunnasta. 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Monipuolisuus näkyy saaneen äänivyöryn!

 23. 29.1.2016
  by kaisla said:

  Kyllä täytyy yhtyä yllä olevaan kuoroon. Mielestäni sisustus/ruoka/lifestyle menevät sulassa sovussa, joten jos vain yhtään itsestäsi tuntuu, niin lifestylea vaan enemmän kehiin. Mukavaa kevään odotusta 🙂

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Kiitos samoin Kaisla. Sulla on ihana blogi!

 24. 29.1.2016
  marie said:

  Lifestyleblogi ehdottomasti! Kiitos Liisa kauniista ja inspiroivasta blogista. Rehellinen ja rosoinen, haikea ja pumpulinen. Valokuvasi ovat upeita, kirjoitat kaunista suomea ja blogistasi välittyy harmonia (vaikkei se lapsiperheessä sitä olekaan oikeasti 😊) . Kaikkea hyvää sinulle kevääseen, pidetään pinkistä kiinni!

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Kiitos ihanasta kommentista ja hyvää kevättä myös sinne!

 25. 1.2.2016
  Lumo said:

  Lifestyleä laidasta laitaan, ehdottomasti. Seuraan lähinnä blogeja, joissa on laaja lifestylen aihepiiri, en niinkään yhteen aiheeseen keskittyneitä blogeja. Samoin oma blogini käsittelee erilaisia lifestyleaiheita, vaikka välillä onkin melkoisesti ruokaan painottunut.

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Painoalueet saavatkin näkyä blogeissa. Itselläni on vähäisesti rahkeita kirjoittaa esim. ruoasta mutta sisustusjuttuja on tullut seurattua ahkerammin.

 26. 3.2.2016

  Tyyli jutut olivat nimenomaan ne, joiden myötä löysin sun blogin ja niihin jäi vain koukkuun. Eli lisää kiitos, mä haluan tietää mitä täydellisen vaatekaapin kokoamiselle kuuluu. Mun mielestä sun blogissa sisustaminen, vaatteet ja ruuhkavuosien eläminen lomittuvat todella hyvin toisiinsa – hyvä kieli, sujuva kerronta, huumori, tyylikkyys ja ihanat kuvat yhdistävät näitä kaikkia.

  Musta tuntuu, että mä nimenomaan seuraan niitä blogeja, joissa asioita käsitellään laajemmalla luupilla ja sitten tiukempaan keskittyneistä blogeista teen täsmähakuja. Oma blogi taas rönsyilee, mutta tässä vaiheessa on hyvä vähän kokeilla, mikä on se omin alue ja minkälaiset jutut saavat jotain vastakaikua lukijoilta.

  • 6.2.2016
   lisbet said:

   Ahh, mielenkiintoista kuulla! Jep, täydellisen vaatekaapin päivitys tulossa… paljastettakoon, että olen ehkä vähän muuttanut ajatusmaailmaani sen suhteen.

   Sun blogisi on ihana, ja minäkin pidän monipuolisuudesta. Tärkeintä lienee, että kirjoittaa sellaista blogia, josta itse pitää.

 27. 4.2.2016
  Sini said:

  Monipuolista lifestyleä ehdottomasti, siihen menee tyylit, kauneus, sisustus, koti, lapset ja elämä ylipäänsä :). Ja valokuvasi ovat kauniita!