Jäähalliviikon päätteeksi

vapaapaiva-4

Jos seurasitte viikolla minua Insta Storiesissa, näitte että vietin suurimman osan ajasta Hartwall Areenalla seuraamassa taitoluistelun MM-kisoja. Meillä oli äitini kanssa hankittuna all event -paketti – taitoluistelun seuraaminen on yhteinen harrastuksemme ja muutaman kerran olemme käyneet kisareissuilla myös ulkomailla. Edellisestä MM-kisareissusta Nizzaan oli jo tosin ehtinyt vierähtää viisi vuotta. Nyt kun kisat tulivat näin lähelle, piti tietysti ottaa huippuluistelusta kaikki ilo irti.

Sellainen olo kuitenkin on, että luistelua on nyt nähty riittävästi vähäksi aikaa.

[envira-gallery id=”5172″]

Jäähalliviikon jäljiltä kaikki muu onkin sitten tekemättä, ja tämä ilta menee rästihommissa ja ensi viikkoon valmistautuessa. Meillä on opiskeluissa meneillään tiukka mikrobiologian ja patologian jakso, joka valmistaa ensi syksyn kliinisiin opintoihin. Uusi jakso toi mukanaan muutoksia myös opetusmetodeissa ja ryhmäjaoissa, mikä on tuonut uutta potkua opiskeluihin. Toisaalta tässä vaiheessa lukuvuotta askel alkaa jo vähän painaa, ja lämmöllä ajattelen neljän viikon päässä siintävää kesälomaa. Tai siis, jatkanhan minä töissä vielä sen jälkeen, mutta lomalta se tuntuu, kun tarvitsee enää käydä vain töissä. Vähän tentittävää on tiedossa toukokuulle, mutta vaadittavat läsnäolot on kahdelta ensimmäiseltä vuodelta kuitattu. Hassua, että kohta voi jo tituleerata itseään lääketieteen kandidaatiksi! Aika menee hurjaa vauhtia…

vapaapaiva-6

[envira-gallery id=”5170″]

Nämä kuvat otin oikeastaan jo jokin aika sitten, kevään ensimmäisten trenssi-ilmojen koitettua. Olemme kaikki varmasti samaa mieltä siitä, että nyt huhtikuun alettua saisi olla jo vähän enemmän niitä kuuluisia balleriinakelejä. Tulevalla viikolla ajattelin luoda katseen kasvukauteen tämän vuoden pihasuunnitelmien merkeissä ja fiilistellä nurkan takana odottavaa pääsiäistä. Ihanaa keväistä viikkoa siis kaikille!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele