Jouluvalojen ja adventtimarkkinoiden Wien

Wienissä oli jo kovin jouluista: kaupoissa joulusomistukset, kaduilla jouluvalot ja monella torilla käynnissä adventtimarkkinat. Harmikseni keskustan varsinaisia, Swarovski-tyyppisillä kristalleilla koristeltuja jouluvaloja ei oleskeluviikonloppunamme vielä sytytetty, vaikka ne olivat jo paikoillaan. Nyt takana on vähän pitkä päivä, joten annan kuvien puhua puolestaan. Toivottavasti joku tuntee punssin tuoksun nenässään! Matka viritti minutkin joulutunnelmaan ja tällä viikolla olen kotona laittanut jo joitain joulujuttuja esille…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - työelämässä luonnontieteiden moniottelija, osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

4 keskustelu

 1. 11.28.13
  Anonymous said:

  Wien on ihana kaupunki. Olen käynyt siellä aina kesällä, mutta noiden kuvien myötä tuli fiilis, että haluan ensi vuonna joulukuussa ihanaiseen Wieniin näkemään nuo kaikki juoluvalot ja joulutorit.

  • 11.29.13
   lisbet e. said:

   Mulle taas on herännyt haave, että Wieniin pitäisi päästä joskus uutena vuotena. Toivotaan, että meidän molempien haaveet toteutuvat!

 2. 11.30.13
  Laura said:

  Mitä kuvia! Todellakin tunsin punssin tuoksun ja maistoin herkulliset kakut suussani. Ihanaa tunnelmaa hektisten joulukiireiden keskelle. Ehkä hieman kliseistä, mutta jylhien ja kauniiden rakennusten ”rinnalla” tuntee itsensä aika pieneksi ja vielä pienemmäksi, kun tajuaa kuinka kauan aikaa rakennukset ovat tönöttäneet jo paikoillaan.

  • 12.1.13
   lisbet e. said:

   Kiitos Laura! Ihan totta, tuolla tajuaa, miten pitkä näiden alueiden historia onkaan. Ajattelin tuon kirkon juurella, etten voi ikinä palata tänne pimeään taajamaan nököttämään. Mutta takaisin tultiin ja ihan tyytyväisiä oltiin.