Pakkaspäivä Hyvinkään Sveitsissä

Tämä päivä vierähti poikien kanssa rinteessä Hyvinkään Sveitsissä. 12 astetta pakkasta oli aika rapsakka lukema lasketteluun, mutta parin tunnin verran jaksoimme kuitenkin rinteitä kuluttaa. Kirkkaassa säässä avautuvat maisemat kruunasivat ulkoilupäivän. Pidän paljon Sveitsin meiningistä, hiihtokeskuksen kehittämiseen on todella panostettu viime vuosina. Rinteet saatiin tällä kaudella auki heti ensimmäisten pakkasten saavuttua ja mekin ehdimme käydä avaamassa laskettelukauden jo joulukuun puolella. Kahviota on laajennettu lasitetulla terassilla, jonka lämpölamppujen loisteessa tarkeni istua munkkikaakaolla jopa tänään.

Saapa nähdä, tuleeko tänä vuonna lähdettyä Rukalle laskettelmaan. Periaatteessa lomaviikko sitä varten on jo korvamerkittynä, mutta olemme viivytelleet majoituksen varaamisen kanssa. Jos olemme reissussa vain perheen kesken, se tarkoittaa käytännössä sitä, että toinen meistä vanhemmista hoivailee vauvaa mökillä tai kylässä ja toinen on poikien kanssa rinteissä. Vähän tylsää, jos emme pääse lomailemaan yhdessä. Entä jos lähtisikin johonkin perheystävällisempään kohteeseen, uima-altaan reunalle…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 keskustelu

 1. 1.5.23
  H said:

  Suosittelen Vuokattia, Katinkullassa on aktiviteetit lähellä, joten perheen on helpompi olla liikkeellä. Eikä niin pitkä matkakaan kuin Rukalle.

  • 1.6.23
   lisbet said:

   Ollaan kyllä mietitty että ihan vaihtelun vuoksi joku muu kuin Ruka olisi kiva. Pyhää on pohdittu, mutta Vuokatti olisi tosiaan Kuusamoakin lähempänä. Mutta perusongelma olisi kuitenkin tänä talvena sama hiihtokeskuksesta riippumatta, rinteeseen ei päästä koko porukalla.