Pakkaspäivä Hyvinkään Sveitsissä

Tämä päivä vierähti poikien kanssa rinteessä Hyvinkään Sveitsissä. 12 astetta pakkasta oli aika rapsakka lukema lasketteluun, mutta parin tunnin verran jaksoimme kuitenkin rinteitä kuluttaa. Kirkkaassa säässä avautuvat maisemat kruunasivat ulkoilupäivän. Pidän paljon Sveitsin meiningistä, hiihtokeskuksen kehittämiseen on todella panostettu viime vuosina. Rinteet saatiin tällä kaudella auki heti ensimmäisten pakkasten saavuttua ja mekin ehdimme käydä avaamassa laskettelukauden jo joulukuun puolella. Kahviota on laajennettu lasitetulla terassilla, jonka lämpölamppujen loisteessa tarkeni istua munkkikaakaolla jopa tänään.

Saapa nähdä, tuleeko tänä vuonna lähdettyä Rukalle laskettelmaan. Periaatteessa lomaviikko sitä varten on jo korvamerkittynä, mutta olemme viivytelleet majoituksen varaamisen kanssa. Jos olemme reissussa vain perheen kesken, se tarkoittaa käytännössä sitä, että toinen meistä vanhemmista hoivailee vauvaa mökillä tai kylässä ja toinen on poikien kanssa rinteissä. Vähän tylsää, jos emme pääse lomailemaan yhdessä. Entä jos lähtisikin johonkin perheystävällisempään kohteeseen, uima-altaan reunalle…

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 5.1.2023
  H said:

  Suosittelen Vuokattia, Katinkullassa on aktiviteetit lähellä, joten perheen on helpompi olla liikkeellä. Eikä niin pitkä matkakaan kuin Rukalle.

  • 6.1.2023
   lisbet said:

   Ollaan kyllä mietitty että ihan vaihtelun vuoksi joku muu kuin Ruka olisi kiva. Pyhää on pohdittu, mutta Vuokatti olisi tosiaan Kuusamoakin lähempänä. Mutta perusongelma olisi kuitenkin tänä talvena sama hiihtokeskuksesta riippumatta, rinteeseen ei päästä koko porukalla.