Tyylitutkalla tammikuussa

Tyylitutkaan viime aikoina osunutta:

 1. Tommy Hilfigerin säärystimet :: Tutka rekisteröi nämä Stockan mallinuken yllä. Säärystimet oli stailattu collegeneulemekon ja valkoisten tennarien kanssa ja yhdistelmä oli niin herkullisen keväinen, että tyylitutka saattoi tai saattoi olla ostamatta liikkeen viimeisen parin.
 2. Ted Bakerin tennarit :: Edelliseen liittyen: kyseisellä mallinukella oli nämä kukkakuosiset tennarit.
 3. Adidas x Marimekko treenitrikoot :: Tyylitutka ei ole ollut erityisen innoissaan Unikon uudesta tulemisesta, mutta Adidaksen ja Marimekon yhteistyömalliston trikoot ovat yllättävän raikas vedos ikonisesta kukkakuviosta.
 4. Lindexin farkkupusero :: Tyylitutka on hypistellyt tätä Lindexin Holly & Whyte -malliston farkkupuseroa useaan otteeseen. Vaatteen naisellinen mutkattomuus ihastuttaa. Sen sijaan denim on denim ei ihastuta, vaan tyylitutka yhdistäisi tämän vaatteen kaapista löytyvään hiekanväriseen nahkahameeseen tai valkoisiin housuihin, kuten Lindexin kuvassa.
 5. Pernille Corydonin neliapilakorvikset :: Tutka on luodannut viime aikoina kivoja mutta arkisia hopeakorviksia jokapäiväiseen käyttöön. Pienet onnenapilat ovat kiinnittäneet huomion. Eri suuntiin valoa taittavat lehdet tuovat yksinkertaiseen koruun ripauksen kimallusta.
 6. Save the Duckin kevyttoppatakki :: Erityisen ankeana talvipäivänä ostarilta bongattu yksinkertaisen tyylikäs asukokonaisuus: farkut + vaalea kevytuntuvatakki + valkoiset tennarit + By Malene Birgerin mustavalkokuosinen käsilaukku. Jos tyylitutka ei ole ihan väärässä, kyseessä oli tämä Save the Duckin hupullinen Daisy-takki.

Huomanette valkoisten tennarien saamien mainintojen määrästä, että räntäsateen keskellä tyylitutka skannailee jo kovasti kevättä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

3 keskustelu

 1. 1.17.23
  Karoliina said:

  Heh, yllätys että myös täällä on hypistelty tuota farkkupuseroa – ihana!

  • 1.23.23
   lisbet said:

   No kas 😀 Sopivasti preppy ja cool!