Tyylitutkalla tammikuussa

Tyylitutkaan viime aikoina osunutta:

 1. Tommy Hilfigerin säärystimet :: Tutka rekisteröi nämä Stockan mallinuken yllä. Säärystimet oli stailattu collegeneulemekon ja valkoisten tennarien kanssa ja yhdistelmä oli niin herkullisen keväinen, että tyylitutka saattoi tai saattoi olla ostamatta liikkeen viimeisen parin.
 2. Ted Bakerin tennarit :: Edelliseen liittyen: kyseisellä mallinukella oli nämä kukkakuosiset tennarit.
 3. Adidas x Marimekko treenitrikoot :: Tyylitutka ei ole ollut erityisen innoissaan Unikon uudesta tulemisesta, mutta Adidaksen ja Marimekon yhteistyömalliston trikoot ovat yllättävän raikas vedos ikonisesta kukkakuviosta.
 4. Lindexin farkkupusero :: Tyylitutka on hypistellyt tätä Lindexin Holly & Whyte -malliston farkkupuseroa useaan otteeseen. Vaatteen naisellinen mutkattomuus ihastuttaa. Sen sijaan denim on denim ei ihastuta, vaan tyylitutka yhdistäisi tämän vaatteen kaapista löytyvään hiekanväriseen nahkahameeseen tai valkoisiin housuihin, kuten Lindexin kuvassa.
 5. Pernille Corydonin neliapilakorvikset :: Tutka on luodannut viime aikoina kivoja mutta arkisia hopeakorviksia jokapäiväiseen käyttöön. Pienet onnenapilat ovat kiinnittäneet huomion. Eri suuntiin valoa taittavat lehdet tuovat yksinkertaiseen koruun ripauksen kimallusta.
 6. Save the Duckin kevyttoppatakki :: Erityisen ankeana talvipäivänä ostarilta bongattu yksinkertaisen tyylikäs asukokonaisuus: farkut + vaalea kevytuntuvatakki + valkoiset tennarit + By Malene Birgerin mustavalkokuosinen käsilaukku. Jos tyylitutka ei ole ihan väärässä, kyseessä oli tämä Save the Duckin hupullinen Daisy-takki.

Huomanette valkoisten tennarien saamien mainintojen määrästä, että räntäsateen keskellä tyylitutka skannailee jo kovasti kevättä!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 17.1.2023
  Karoliina said:

  Heh, yllätys että myös täällä on hypistelty tuota farkkupuseroa – ihana!

  • 23.1.2023
   lisbet said:

   No kas 😀 Sopivasti preppy ja cool!