Tämä ei ole makaronilaatikkoa

No kyllä se itse asiassa on makaronilaatikkoa. (Lievästi rasittava mainos, vaikka Taneli Mäkelä onkin tällaisen keski-ikäisen äiti-ihmisen mielestä ihqu.) Twistinä on joukkoon sekoitettu pesto. Lehtilautasille on viipaloitu pari kasvihuoneelta maistuvaa tomaattia ja mozzarellat, jotka eivät kelvanneet viime perjantain pizzaan.

Tämä on myös ihan tavallinen keskiviikko. Sellainen, jossa tunteet ovat vaihdelleet harmituksesta riemuun ja takaisin useaan otteeseen. Olen tällä hetkellä hieman univeloissa, kiitos aamuvuorojen, ja huomaan, että ärsyyntymiskynnys on matalalla. Mutta onneksi myös kynnys leppyä on pieni. Kävelylenkki auringossa, pieni oma hetki autotallin kuntosalilla, jonne vihdoin sain itseni raahattua. Sitten taas hetken on kevyempi kulkea.

Parasta tässä keskiviikossa on kuitenkin ollut se, että on maaliskuun ensimmäinen päivä. Mahtavaa maaliskuuta teille kaikille! Painun tästä pehkuihin, mutta kuullaan pian.

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Elämä on yhdistelmä uraa, opiskelua ja perhettä, jonka tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

arkisto

bloginostot

Avainsanat

keskustelu

 1. 2.3.2023
  Leena said:

  Ahaa, mielenkiintoisia kuulla, miten pestotwist otettiin teillä vastaan. Jääkaapin ovessa on puolikas purkki pestoa. Olen varovainen sen käyttömäärien suhteen, mutta pienenä määränä maku voisi menetellä. Kivaa viikkoa kotiin ja töihin!

  • 3.3.2023
   lisbet said:

   Heh, meillä makaronilaatikkoon menee se purkillinen pestoa. Lapsetkin tykkäävät, tai oikeastaan lapset erityisesti tykkäävät:) mukavaa viikonloppua!