Vapaalla Pariisissa

Lento CDG:lle, juna keskustaan, lounas kahvilassa ja nyt olen mukavasti kotiutunut hotellille. Kuten näkyy, teekupponen on jo keitetty, joten ihan huonosti asiat eivät voi olla, vaikka sade välillä ropisee ikkunaan. Ensivaikutelma hotellista on positiivinen ja paikka ansaitsee myöhemmin aivan oman bloggauksensa. Ystäväni muistuttikin edellisen postauksen kommenteissa, että edelliskerralla Pariisissa 11 vuotta sitten (jestas, onko siitä tosiaan niin kauan?) olosuhteet eivät olleet kahdella opiskelijatytöllä aivan näin optimaaliset (mutta seura sitäkin parempaa).

Matkalukemisena minulla on Walter Isaacsonin mainio elämänkerta Applen perustajasta Steve Jobsista. Aion istua pitkät pätkät kahviloissa kirjan kanssa. Ensin pitää kuitenkin katsoa läppäristä ja kartasta, mihin sitä nyt täällä pitikään mennä. Ja lakata kynnet. Ostin lentokentältä lähtiessäni Diorin kevätkokoelman Tutu-sävyn kynsilakan, joka pääsee heti käyttöön.

Joku siellä ruudun takana varmasti huudahtaa, että nyt pois sieltä hotellilta lojumasta ja kaupungille seikkailemaan. Hänelle voin tunnustaa, että periaatteessa minulle on melkein sama, olenko Kuopiossa vai Pariisissa. Pääasia on tällä reissulla on irtiotto arjesta oman ajan merkeissä. Ja jos saa valita, niin ehkä kuitenkin mielummin macaron-leivoksia kuin kalakukkoa. Tai miksei vaikka Mont Blanc Maijan hyvin ajoitetun vinkin mukaan!

Lisbet e. on arjen fantasiaa, ikuinen projekti kauniimman kodin, toimivamman vaatekaapin ja sulavamman arjen eteen. Blogia kirjoittaa Liisa - osa-aikainen haaveilija ja kolmen lapsen äiti. Tukikohtana on koti maaseudun ja kaupungin rajamailla.

seuraa blogia

toivelistalla

Avainsanat

Sivustollani on mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä*. Jos teet ostoksia linkkien kautta, saan niistä pienen komission. Tämä ei vaikuta tuotteen hintaan.

arkistojen aarre

Modernin maalaistyylin jäljillä

Aiemmassa postauksessa kerroin, että klassinen mutta kuitenkin moderni maalaistyyli on alkanut viehättää viime vuosina yhä enemmän. Sain Lauralta postaustoiveen kertoa vähän tarkemmin, minkälaista tyyliä sillä…

keskustele

18 keskustelu

 1. 1.31.13
  Carita said:

  Oikea asenne! Ihanaa ja ennen kaikkea rentoa lomaa sinulle 🙂 Tuo Maijan vinkki kuulosti kyllä aivan mahtavalta… toivottavasti me pääsemme fiilistelemään paikan tunnelmaa kuviesi muodossa…

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Rennosti mennään ja kahvilakuvat tilauksessa!

 2. 1.31.13
  Ida said:

  Ihanaa lomaa maailman mahtavimmassa kaupungissa! 🙂 Paikallisissa kahviloissa voisi istua viikkotolkulla vain ihmettelemässä ja katselemassa – ja ennenkaikkea syömässä hyviä croissanteja!

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Hassua kyllä, mulla jäi reissulla croissantit kokonaan syömättä!

 3. 1.31.13

  Irtiotto arjesta Pariisissa ja muutama päivä täysin omilla ehdoilla kuulostaa totaalisen ihanalta ja varastettavalta idealta. 🙂 Nauti!

  Blogissani olisi sinulle haaste:

  http://homevialaura.com/2013/01/31/haaste-my-style/

 4. 1.31.13
  Riina said:

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa. 🙂

 5. 1.31.13
  Cara said:

  Komppaan sua täysillä tuon tyylisellä lomailulla! Itse pidän siitä, että lomalla voi oikeasti lomailla, eli nautiskella elämästä hieman eri maisemissa. Usein pelkkä perusnähtävyyksien kierteleminen on itseasiassa aika tylsää. Ehkäpä siitä syystä koen saavani enemmän irti vieraasta kaupungista kun vierailen siellä toista kertaa – silloin kun tulee oikeasti tehtyä niitä kivoja juttuja pakollisten sijaan.

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Aika usein kaupunkilomista tulee melkoista suorittamista – nyt yritänkin tietoisesti hidastaa tahtia.

 6. 2.1.13
  Nanna S said:

  Ihanaa lomaa upeassa kaupungissa! Esittelethän meille enemmänkin matkakuvia.

  Sinulle on myös haaste blogissani.

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Yritetään tallentaa matkalta julkaisukelpoisia kuvia, usein päädyn kuitenkin kuvaamaan vähän & väärissä paikoissa… Kiitos haasteesta!

 7. 2.1.13

  Ihana irtiotto! Monet tuollaisesta haaveilevat, hienoa että sinä oikeasti toteutat sellaisen 🙂 Nautinnollista matkaa, toivottavasti saamme nähdä vilauksen Pariisia kuviesi muodossa.

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Pakko mennä, kun vielä voi… kohta ovat tämäntyyppiset reissut hetkeksi ohi.

 8. 2.2.13

  kuulostaa täydelliseltä! ja tuo kynsilakka, oi oi! toiv. siitä näkyy lisäkuvia sun kynsissä, pakko saada se itsellenikin 🙂

 9. 2.3.13
  R said:

  Upeaa kun otat aikaa itsellesi ja matkustat yksin. En ole kouluvaihtojani lukuunottamatta koskaan matkustanut yksin. Matka olisi yksin tehtynä varmaan aika erilainen, voisi tehdä joskus hyvääkin.

  • 2.9.13
   lisbet said:

   Minä puolestaan en ole koskaan ollut koulu/opiskeluvaihdossa, vähän harmittaa, että se jäi aikanaan väliin.