Pinks from the Past

IMG_1345

Se tulee joka vuosi tähän aikaan. Pinkki hiipii talven monotonisuuteen, sisustustyynyihin, kukkiin ja asusteisiin vihjailemaan kevään lähestymisestä. Tein sukelluksen kuva-arkistoihini ja poimin joitain julkaisemattomia tai vanhan blogin puolella olleita kuvia, joissa näkyy Lisbetin romanttinen, pinkimpi puoli. Tule pian, kevät!

IMG_1486 IMG_2456 IMG_2267

Tiedättekö, mitä minulla on ikävä kevään lisäksi? Vanhaa blogiani, sitä jonka aloitin 2012. Kirjoitin ensimmäisenä vuonna paljon pukeutumisesta, kosmetiikasta ja matkailusta – osittain juuri siksi, että silloin elämääni mahtui paljon enemmän näitä iloja. Kun ostimme talon ja kuopus syntyi, blogin painopiste siirtyi vahvasti sisustusasioihin. Eikä siinä mitään pahaa, kirjoitan ja kuvaan sisustusjuttuja oikein mielelläni. Viisas neuvo kuitenkin kuuluu, että pitäisi kirjoittaa sellaista blogia, jota itse haluaisi lukea. Kaikista suosikeimmat suosikkiblogini ovat sellaisia, jotka käsittelevät lifestyleaiheita monipuolisesti. Toisaalta toinen viisas neuvo kuuluu, että bloggaajan tulisi valita oma nichensä ja pysyä tiukasti siinä. Aihepiirien heittely edestakaisin kuulemma hämmentää ja karkoittaa lukijat. Siispä sisustusblogit sisutusblogeina, muotiblogit muotiblogeina ja ruokablogit ruokablogeina?

Oikeastaan olen jo tehnyt päätökseni blogin aihepiireistä. Siksi olen varjellut syksystä asti tuota yläpalkissa näkyvää Tyyli & pukeutuminen -kategoriaa, joka on tällä hetkellä typötyhjä mutta saa siis jatkossa täytettä. Haluaisin silti kuulla teidän mielipiteitänne siitä, kumpi on parempi: tiukasti yhden aihepiirin blogi vai eri elämänalueita syleilevä lifestylekuvaus?

Tallenna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 • Lifestyleblogi, ehdottomasti. Kun ei tää omakaan elämä ihan pelkkää sisustamista ole. 🙂

 • Kyllä monipuolisuus pitää mielenkiintoa yllä. On kiva lukea ja katsella kuvia juttuista joissa on vaihtelua aihepiireissä, vaikka ne aina ei edes osuis omalle kohdalle. Vanhasta blogistasi esim. poimin hyviä lahjavinkkejä sen avulla, että näki mitä kaikkea on olemassa. Ei ole menneet avainnauha, laukun sisuspussukka eikä kolmikulmaiset lautaset turhuuksien piikkiin.
  Sisustamisesta on kiva lukea, mutta harvoinpa sitä kotiaan sisustaa kuten joku toinen. Elämäntyyli kunniaan. 😍

  • Mukava kuulla 🙂 Ja sehän juuri on lifestyleblogien idea, ettei tarvitse kopioida, vaan poimia itselle sopivat jutut.

 • Lifestyleblogeja on ehdottomasti mielenkiintoisempaa lukea! Olinkin aikonut pyytää sinua esittelemään vaatekaappisi 😊

 • Pinkkihän on nyt Pantonen vuoden väreissäkin, eli sikälikin pinnalla – kevääseen se kyllä sopiikin ihanasti. Kyllä meilläkin pieni piikki näkyy tilauksissa keväällä, kun pinkki matto rupeaa monesta tuntumaan tarpeelliselta. 🙂

 • Ehdottomasti monipuolinen blogi ! Olen miettinyt paljon samoja juttuja, mutta aina päädyn samaan…kuinka moni oikeasti voi sanoa pysyttelevänsä ainoastaan yhdessä lajissa ? !
  Ihania kuvia, kevät hiipii vahvasti ajatuksiin ja sohvalle täälläkin 🙂 Mukavaa pikkulauantaita!

  • Aika harva varmaan voi sanoa niin. Puhtaita sisustusblogeja löytynee Suomesta vain kourallinen ja niistäkin suurin osa on ammatikseen sisustamisen ja stailaamisen kanssa puuhaavien blogeja. Niissä on kauniita ja inspiroivia kuvia, mutta suhde bloggaajaan jää etäiseksi.

 • Lifestyleblogi ehdottomasti. Kuulostaa hyvältä tuo Tyyli ja pukeutuminen -kategoria. 🙂

 • Kyllä blogi saa ehottomasti olla monipuolinen ja minä ainakin olen ihan kaipaillut niitä pukeutumisjuttujasi 🙂

  • No sehän on mukava kuulla. Aika moni onkin näköjään ”löytänyt” blogini aikoinaan tyyli- eikä niinkään sisustusblogina 😀

 • Lifestylea, ehdottomasti! Oli kivaa lukea juttusi konmarittamisesta! Vaatejutut kiinnostavat, myös lastenvaatteet! Ja elämänhallintaan liittyvät jutut, mitä ne sitten ovatkaan 🙂

  • Elämänhallinta, ihan pakko vähän nauraa sille, että mulla olisi jotain rahkeita kirjoittaa asiasta. Mutta ehkä mä voisin välillä avautua pyrkimyksistäni elämänhallintaan!

 • Monipuolinen lifestylesisältö kuulostaa hyvältä! Onhan niinkin, että blogia pitää kirjoittaa omien fiilisten mukaan 🙂

 • Lifestylea ehdottomasti! Blogisi on aivan helmi ja kurkistukset tyyliin ja kosmetiikkaan ovat ihania, joten niitä lisää 💖

 • Minä liputan myös monipuolisuuden nimiin ja se toki omassa blogissa näkyykin 🙂 Mutta toisaalta minusta on paras tehdä juuri sitä mitä itsestä tuntuu hyvälle, jos haluaa keskittyä pelkästään vaikkapa sisustamiseen, on se minusta ihan ok, mikäli linjaus on itselle ominainen valinta. Jos taas haluaa jakaa erilaisia ajatuksiaan ja ideoitaan ns. vapaammin, ja se on luontevaa, niin tietysti silloin se. Mutta jos saa valita, niin pidän monipuolisuudesta. Se tuo sisältöihin aina enemmän vaihtelua ja ehkäpä myös lähentää kirjoittajan ja lukijan suhdetta, väkisinkin kun kirjoittaja antaa itsestään laveammin.

  • Tuossa yläpuolella jo totesinkin, että niissä muutamissa kotimaisissa blogeissa, joissa keskitytään vain sisustukseen, suhde bloggaajaan on ainakin mulla jäänyt etäiseksi. Kuvat ovat kyllä niissä kauniita ja inpiroivia!

 • Minusta on tärkeintä tehdä siten miten itse luontevimmaksi näkee. Minun blogini keskittyy vahvasti sisustamiseen (vaikka välillä, harvemmin, saatan poiketa linjasta) ja se tuntuu minusta oikealta valinnalta. Ja koen, että se on ollut kaikin puolin oikea valinta. 🙂 Olen sitä mieltä, että yhdestäkin aihepiiristä voi kirjoittaa monipuolisesti, mutta toki se on haastavampaa. Itse luen enimmäkseen sisustusblogeja ja lifestyleblogeja.

  • Luinkin jo bloggauksesi, jossa käsittelit asiaa. Tärkeintä on varmaan tehdä niin kuin itsestä hyvältä tuntuu! Blogisi on ihana ja vaikka painopisteesi on sisustamisessa, olet jotenkin tosi vahvasti myös itse läsnä 😀

 • Monipuolisesti monia elämänalueita, kiitos! Pelkkä muotibloggaaminen on teinien hommaa ja pelkkä sisustaminen kyllästyttää. Me aikuisethan jo tiedämme, että elämä on moniulotteista, eikö niin?

  Sari N.

  • Näinpä. Harva teini kirjoittaa sisustusblogia omasta huoneestaan tai opiskelijaboksistaan. Ja toisaalta aikuisilla on jo aika paljon muutakin agendallaan kuin vaatekaapin sisältö. Mennään siis sen mukaan, mikä omassa elämässä on ajankohtaista!

 • Ääni monipuolisuudelle! Ainakaan minä en jaksa lukea blogia, joka käsittelee vain yhtä aihetta.
  Ihania kuvia, vaaleanpunainen on suosikkivärini!

  • Mä yritän pitää tämän kommentin mielessä. Elämä tosiaan on kaunista ja ihanaa eikä läheskään aina niin vakavaa kuin luulisi 😀

 • Kuvasi ovat niin kauniita ja kirjoituksesi tyylikästä, joten mielelläni ammennan blogistasi inspiraatiota muistakin aiheista!

 • Kyllä täytyy yhtyä yllä olevaan kuoroon. Mielestäni sisustus/ruoka/lifestyle menevät sulassa sovussa, joten jos vain yhtään itsestäsi tuntuu, niin lifestylea vaan enemmän kehiin. Mukavaa kevään odotusta 🙂

 • Lifestyleblogi ehdottomasti! Kiitos Liisa kauniista ja inspiroivasta blogista. Rehellinen ja rosoinen, haikea ja pumpulinen. Valokuvasi ovat upeita, kirjoitat kaunista suomea ja blogistasi välittyy harmonia (vaikkei se lapsiperheessä sitä olekaan oikeasti 😊) . Kaikkea hyvää sinulle kevääseen, pidetään pinkistä kiinni!

 • Lifestyleä laidasta laitaan, ehdottomasti. Seuraan lähinnä blogeja, joissa on laaja lifestylen aihepiiri, en niinkään yhteen aiheeseen keskittyneitä blogeja. Samoin oma blogini käsittelee erilaisia lifestyleaiheita, vaikka välillä onkin melkoisesti ruokaan painottunut.

  • Painoalueet saavatkin näkyä blogeissa. Itselläni on vähäisesti rahkeita kirjoittaa esim. ruoasta mutta sisustusjuttuja on tullut seurattua ahkerammin.

 • Tyyli jutut olivat nimenomaan ne, joiden myötä löysin sun blogin ja niihin jäi vain koukkuun. Eli lisää kiitos, mä haluan tietää mitä täydellisen vaatekaapin kokoamiselle kuuluu. Mun mielestä sun blogissa sisustaminen, vaatteet ja ruuhkavuosien eläminen lomittuvat todella hyvin toisiinsa – hyvä kieli, sujuva kerronta, huumori, tyylikkyys ja ihanat kuvat yhdistävät näitä kaikkia.

  Musta tuntuu, että mä nimenomaan seuraan niitä blogeja, joissa asioita käsitellään laajemmalla luupilla ja sitten tiukempaan keskittyneistä blogeista teen täsmähakuja. Oma blogi taas rönsyilee, mutta tässä vaiheessa on hyvä vähän kokeilla, mikä on se omin alue ja minkälaiset jutut saavat jotain vastakaikua lukijoilta.

  • Ahh, mielenkiintoista kuulla! Jep, täydellisen vaatekaapin päivitys tulossa… paljastettakoon, että olen ehkä vähän muuttanut ajatusmaailmaani sen suhteen.

   Sun blogisi on ihana, ja minäkin pidän monipuolisuudesta. Tärkeintä lienee, että kirjoittaa sellaista blogia, josta itse pitää.

 • Monipuolista lifestyleä ehdottomasti, siihen menee tyylit, kauneus, sisustus, koti, lapset ja elämä ylipäänsä :). Ja valokuvasi ovat kauniita!